Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Mesajlarıma girebiliyorum, gizli sekmeden profilime girebiliyorum fakat profilime şimdi girince bu hatayı veriyor. Şunu da fark ettim başkalarının profiline de girilmiyor, yaptığım videoya yorum yapabildim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Mesajlarıma girebiliyorum, gizli sekmeden profilime girebiliyorum fakat profilime şimdi girince bu hatayı veriyor. Şunu da fark ettim başkalarının profiline de girilmiyor, yaptığım videoya yorum yapabildim.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.821 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Tüm geçmişi ıvırı zıvırıyla tamamen bir temizlemeyi dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #3 KafadanKontak dedi: Tüm geçmişi ıvırı zıvırıyla tamamen bir temizlemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmadı yine aynı. Koca forumda cevap veren kimse yok mu ya. Son düzenleme: 26 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Tüm geçmişi ıvırı zıvırıyla tamamen bir temizlemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmadı yine aynı. Koca forumda cevap veren kimse yok mu ya.