Instagram profilini başka cihazın hesaplar merkezinden çıkarmak

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bayburt
Merhaba, önceden girdiğim bir cihazdaki hesaplar merkezinde profilim giriş yap olarak gözüküyor. O cihaza ulaşmadan bunu kaldırmam mümkün değil mi benim hesabım sonuçta. Hesabımdan çıkış yapsam da hesaplar merkezinden kaldırmayı unutmuşum. Şuanda hesabımdan şifre ve güvenlik kısmında giriş yapılan cihazlara tıklayınca giriş yapılan başka cihaz gözükmüyor yani. Sadece hesaplar merkezinde profilim gözüküyor o cihazda, ancak hesabımın görünmemesini istiyorum.

@333365 bilginiz vardır belki hocam..

Hayır bunu zaten yapmıştım. Kalkmıyor o cihazdan. Kendi hesabım benim uzaktan kaldırabilmem gerekmiyor mu? Hesabın gözükmesini istemiyorum

Ayarlarda Kaydedilen giriş bilgilerini kapatmadıysan kapat ardından giriş yaptığın yerlerin altında tanınmayan girişler tespit ettik kısmına gözden geçir var. Bunlar işe yarar diye düşünüyorum. Hatta Bunları yaptıktan sonra şifreyi değiştirip tekrar tüm cihazlardan çık yap düzelir gibi.

Ayarlarda Kaydedilen giriş bilgilerini kapatmadıysan kapat ardından giriş yaptığın yerlerin altında tanınmayan girişler tespit ettik kısmına gözden geçir var. Bunlar işe yarar diye düşünüyorum. Hatta Bunları yaptıktan sonra şifreyi değiştirip tekrar tüm cihazlardan çık yap düzelir gibi.
Sanırsam kaydedilen giriş bilgileri bununla alakalı ve işe yarıyor. Bir daha girmen gerektiğinde kullanıcı adını girmen gerekecek diye uyarı gösterdi çünkü. Teşekkür ederim hocam

Ayarlar>hesaplar merkezi>şifre ve güvenlik burada bir yerde olması lazım cihazım Instagram'ı desteklemediği için göz atamıyorum. Ama biraz göz gezdirirseniz buşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı