Instagram Reels'ler neden izlenmiyor?

MeNeverLearm

Centipat
Daha fazla  
Orta kalitede bir anime editörüyüm. Eskiden de hesabım mevcuttu ama asla böyle olmuyordu. 11 gündür düzenli olarak video yüklüyorum ama izlenmelerim 200'ü geçmiyor, 2 gün üst üste 0 izlenme aldım hatta aynı editleri TikTok'a yüklüyorum etkileşimi daha yüksek oluyor. Pes etmek gibi bir hissiyatım yok ama ne kadar daha bu durum sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga aynı şeyi ben yaşıyorum CapCut'la başladım işe zor bela After Effects öğrendim ufak ufak geliştiriyorum kendimde popüler değil de biraz daha farklı içeriklerde ilerliyorum ama izlenmiyor abi. Sadece TikTok'ta 1 video 40k diğeri 6K izlendi Instagram ve YouTube vasat ne izlenme var ne doğru dürüst yorum var ne beğeni. Kimseyi küçümsemek istemiyorum ama 2 video birleştiren adamların bile videoları binlerce izleniyor. Pes etmek istemiyorum ben de senin gibi ama sıkıldım bu durumdan o kadar uğraşıyorsun karşılığında koca bir hiç.

Doğru hashtag kullanımı önemli hocam, onun dışında arkadaşlarınıza (varsa) içeriklerinize etkileşim vermelerini rica ederseniz belki keşfete düşer, azda olsa takipçi kazanırsanız gerisi kar topu etkisi oluyor

Aga doğru hashtag kullanımıyla ilgili rehber vs bir şey var mı? Ayrıca hiç hashtag vs olmayan videoların bile fazlasıyla izlendiğini gördüm özellikle o ilk videosunda 100k izlenen arkadaş çok ilginçti. Bilmiyorum artık psikolojim bozuldu mental patladı.

Doğru hashtag kullanımı önemli hocam, onun dışında arkadaşlarınıza (varsa) içeriklerinize etkileşim vermelerini rica ederseniz belki keşfete düşer, az da olsa takipçi kazanırsanız gerisi kar topu etkisi oluyor.

Orta kalitede bir anime editörüyüm. Eskiden de hesabım mevcuttu ama asla böyle olmuyordu. 11 gündür düzenli olarak video yüklüyorum ama izlenmelerim 200'ü geçmiyor, 2 gün üst üste 0 izlenme aldım hatta aynı editleri TikTok'a yüklüyorum etkileşimi daha yüksek oluyor. Pes etmek gibi bir hissiyatım yok ama ne kadar daha bu durum sürer?
Keşfet banınız olabilir bunu düzeltmek içinse bir post atıp takipçilerinizden emojisiz yorum isteyebilirsiniz.

Keşfet banınız olabilir bunu düzeltmek içinse bir post atıp takipçilerinizden emojisiz yorum isteyebilirsiniz.

Neden böyle bir ban yiyeyim ki? Yorum atınca mı düzeliyor bu durum?

Belki de içeriklerim kötüdür bırakmalıyımdır bilmiyorum.

Göz atmak isterseniz bıraktım linkleri.

Aga doğru hashtag kullanımıyla ilgili rehber vs bir şey var mı? Ayrıca hiç hashtag vs olmayan videoların bile fazlasıyla izlendiğini gördüm özellikle o ilk videosunda 100k izlenen arkadaş çok ilginçti. Bilmiyorum artık psikolojim bozuldu mental patladı.
Hocam o söylediğin şey beğenilen içeriğin fazlasıyla like alması ve paylaşılmasıyla olan bir şey, yüksek seviye bilgisayarlarda 4k içerikler üretmediğinizi tahmin ediyorum. Bu yüzden ilk başta etiketler ile izlenmeye ve içeriğinizi beğenecek insanlara ulaşmanız lazım. Hashtag kullanımı ile ilgili bildiğim bir rehber yok ama youtube da bulabileceğinden eminim.

Belki de içeriklerim kötüdür bırakmalıyımdır bilmiyorum.

Göz atmak isterseniz bıraktım linkleri.
İnstagram kurallarını ihlal edecek bir post paylaşırsanız(dini, milli veya herhangi bir şahısa ağır küfür, şiddet vb.) keşfet banı almış olabilirsiniz, bunun pek mümkün olduğunu düşünmesem de yine de bir ihtimal

Hocam o söylediğin şey beğenilen içeriğin fazlasıyla like alması ve paylaşılmasıyla olan bir şey, yüksek seviye bilgisayarlarda 4k içerikler üretmediğinizi tahmin ediyorum. Bu yüzden ilk başta etiketler ile izlenmeye ve içeriğinizi beğenecek insanlara ulaşmanız lazım. Hashtag kullanımı ile ilgili bildiğim bir rehber yok ama youtube da bulabileceğinden eminim.

İnstagram kurallarını ihlal edecek bir post paylaşırsanız(dini, milli veya herhangi bir şahısa ağır küfür, şiddet vb.) keşfet banı almış olabilirsiniz, bunun pek mümkün olduğunu düşünmesem de yine de bir ihtimal
Söylediğimi geri alıyorum 😃 içeriklerinizi beğendim, editler kaliteli dediğim gibi hashtag kullanımınız yanlış gibi duruyor, son postlarınızdan birinin etiketleri çok dağınık ve fazla, bildiğim kadarıyla fazla hashtag kullanımında postun kaldırılması veya keşfet banı yemeniz daha muhtemel oluyor, bu konuda profesyonel olmadığım için bundan sonra ne söylesem yalan olur. Bu konuyu ele alan eğitim videoları vardır.

Son düzenleme:
Hocam o söylediğin şey beğenilen içeriğin fazlasıyla like alması ve paylaşılmasıyla olan bir şey, yüksek seviye bilgisayarlarda 4K içerikler üretmediğinizi tahmin ediyorum. Bu yüzden ilk başta etiketler ile izlenmeye ve içeriğinizi beğenecek insanlara ulaşmanız lazım. Hashtag kullanımı ile ilgili bildiğim bir rehber yok ama YouTube'da bulabileceğinden eminim.

Instagram kurallarını ihlal edecek bir post paylaşırsanız(dini, milli veya herhangi bir şahısa ağır küfür, şiddet vb.) Keşfet banı almış olabilirsiniz, bunun pek mümkün olduğunu düşünmesem de yine de bir ihtimal.

Söylediğimi geri alıyorum 😃 içeriklerinizi beğendim, editler kaliteli dediğim gibi hashtag kullanımınız yanlış gibi duruyor, son postlarınızdan birinin etiketleri çok dağınık ve fazla, bildiğim kadarıyla fazla hashtag kullanımında postun kaldırılması veya keşfet banı yemeniz daha muhtemel oluyor, bu konuda profesyonel olmadığım için bundan sonra ne söylesem yalan olur. Bu konuyu ele alan eğitim videoları vardır.

Teşekkür ederim aga deneyeceğim hashtag olayını vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00