Instagram Sayfamın Postları Beğeni Almıyor

egedmrbs001

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
630 takipçili bir futbol sayfam var. 630 takipçim olmasına rağmen postlarım Reels harici en fazla 20 beğeni alıyor. Sizce beğenilerimi nasıl artırabilirim? Konu etiketleri kullanıyorum.

Merhabalar,
630 takipçili bir futbol sayfam var. 630 takipçim olmasına rağmen postlarım reels harici en fazla 20 beğeni alıyor. Sizce beğenilerimi nasıl artırabilirim? Konu etiketleri kullanıyorum.

Parana kıyıp yeni kitle çekiceksin hep canlı tutman gerek sayfayı yoksa takma zaten.

Hocam, bazen olmayınca olmuyor. Bende çok uğraştım zamanında bir fan sayfası için. Çabaladım ama olmadı. Üzgünüm.

Benim dizi-film sayfam var 7 ay sonra büyümeye başladı. Şimdi anca 7 bin takipçilere geldi. Emek verecekseniz, sabır edeceksiniz ve kaliteli yapacaksınız. Bunlar dışında bir şey yapmaya gerek olmuyor. 630 takipçinin kaç tanesi gerçek? Bot veya GT olarak kastıysan yeni bir sayfa açmanı öneririm.

Benim dizi-film sayfam var 7 ay sonra büyümeye başladı. Şimdi anca 7 bin takipçilere geldi. Emek verecekseniz, sabır edeceksiniz ve kaliteli yapacaksınız. Bunlar dışında bir şey yapmaya gerek olmuyor. 630 takipçinin kaç tanesi gerçek? Bot veya GT olarak kastıysan yeni bir sayfa açmanı öneririm.
Çoğunu GT yaparak kastım ancak şu sıralar hiçbir şey yapmadan günde 10-15 takipçi gelmeye başladı. Sizce benden büyğk futbol sayfalarına reklam vermem faydalı olur mu?

Çoğunu GT yaparak kastım ancak şu sıralar hiçbir şey yapmadan günde 10-15 takipçi gelmeye başladı. Sizce benden büyğk futbol sayfalarına reklam vermem faydalı olur mu?
GT yaparak kastığın takipçiler pek etkileşim vermiyorlar, ben zamanında tek tek çıkarmıştım hepsini. Sayfandaki içerikler kaliteli ve bolsa çok faydası olur reklam vermenin. Ama ilk önce hesaplarını incele istatistiklerini iste, story görüntülenmelerine falan bakıp öyle ver. Tavsiyem şu an için 50 TL üstüne çıkma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı