Instagram sayfasından alınan elbise defolu çıktı

furk4n_oztrk.61

Decapat
Daha fazla  
Instagram sayfasında kapıda ödeme ile pantolon, gömlek ve ayakkabı aldım. Alırken iade mevcut demişlerdi. Ürün elime geçtiğinde pantolonun arkasında leke vardi ve ayakkabılar olmuyordu. Bunları ilettiğimde size aynı ürünleri yollayalım siz de o ürünleri kargoya geri verin dedi. 2 gündür yazıyorum cevap vermiyor. Bu durumda ne yapabilirim? Nasıl yol izlemeliyim?

Instagram sayfasında kapıda ödeme ile pantolon, gömlek ve ayakkabı aldım. Alırken iade mevcut demişlerdi. Ürün elime geçtiğinde pantolonun arkasında leke vardi ve ayakkabılar olmuyordu. Bunları ilettiğimde size aynı ürünleri yollayalım siz de o ürünleri kargoya geri verin dedi. 2 gündür yazıyorum cevap vermiyor. Bu durumda ne yapabilirim? Nasıl yol izlemeliyim?

Bir kere Instagram'dan alışveriş yapmak başlı başına hata en kötü pazardan alırsınız THH başvuracaksın elinde bir fiş fatura varsa başka bir çaresi yok.

Tüm Türkiye, AVM'ler, dükkanlar ve satış siteleri bitti, Instagram'a mı kaldınız?

Herkesin Instagram'da ki satışların neredeyse hepsinin dolandırıcılık olduğunu bildiğini düşünürdüm.

Bir kere Instagram'dan alışveriş yapmak başlı başına hata en kötü pazardan alırsınız THH başvuracaksın elinde bir fiş fatura varsa başka bir çaresi yok.
İnstagramda ki adam fatura kesiyor mudur sence 😂😂😂

Tüm Türkiye, AVM'ler, dükkanlar ve satış siteleri bitti, Instagram'a mı kaldınız?

Herkesin Instagram'daki satışların neredeyse hepsinin dolandırıcılık olduğunu bildiğini düşünürdüm.

Instagram'da ki adam fatura kesiyor mudur sence 😂😂😂

Oda doğru hocam yapacak bir şey yok ben her şeyimi pazardan alırım 😂😂😂

Kargoya parayı verirken teslim fişi vs aldınız mı? Belki onu aldıysanız THH'ye başvurarak şansınızı deneyebilirsiniz ama işiniz zor.

Yok vermediler sadece sipariş verirken ki yazışmaların SS i var 500 lira beni zenginden etmez fakirde etmez fiş olsaydı uğrastırmak istiyordum arkadaşı.

Yok vermediler sadece sipariş verirken ki yazışmaların SS i var 500 lira beni zenginden etmez fakirde etmez fiş olsaydı uğrastırmak istiyordum arkadaşı.

Böyle satıcılardan satın almayın, çok mecbursanız (ki mecbur olacak ne olabilir bilmiyorum) kargo şubesinden teslim alarak ödemeyi şubeye yapın. Elinizde iyi kötü bir belge olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı