Instagram şifre yanlış diyor

Varsa videonun linkini atabilir misiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Varsa videonun linkini atabilir misiniz?

Video bu ben denedim oldu ama cıkıs yapınca aynı şey oluyor ben cıkıs yapmak zorunda kaldığım icin yapamadım yeni Facebook hesabı acıp bağlanıyor sizde deneyin oluyor ama cıkıs yapmamaya özen gösterin bende sorunun kökten çözülmesi lazım ailen yüzünden cıkıs yapmam lazım sıkıntı yaratıyor

Varsa videonun linkini atabilir misiniz?

Yazılımcı abiyle konustum " bu sorun bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor ama sık sık çıkış yapıp girersen maalesef bunlar olur.
Sen gönderdin.
1 haftadan fazla oldu sanırsam düzelir mi sadece tarayıcıdan girersem.
G tivi.
Evet birkaç gün deneme uygulamadan sonra denersen olacaktır.
Sen gönderdin.
Tamam abi cok teşekkür ederim takipteyim 🤗🙏" konusma böyle gerceklesti yani sık giris cıkıstan dolayı olabiliyormus bende yapmadan bekleyeceğim eğer düzelirse haber ederim sizde deneyin.

Son düzenleme:

Video bu ben denedim oldu ama cıkıs yapınca aynı şey oluyor ben cıkıs yapmak zorunda kaldığım icin yapamadım yeni Facebook hesabı acıp bağlanıyor sizde deneyin oluyor ama cıkıs yapmamaya özen gösterin bende sorunun kökten çözülmesi lazım ailen yüzünden cıkıs yapmam lazım sıkıntı yaratıyor

Yazılımcı abiyle konustum " bu sorun bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor ama sık sık çıkış yapıp girersen maalesef bunlar olur.
Sen gönderdin.
1 haftadan fazla oldu sanırsam düzelir mi sadece tarayıcıdan girersem.
G tivi.
Evet birkaç gün deneme uygulamadan sonra denersen olacaktır.
Sen gönderdin.
Tamam abi cok teşekkür ederim takipteyim 🤗🙏" konusma böyle gerceklesti yani sık giris cıkıstan dolayı olabiliyormus bende yapmadan bekleyeceğim eğer düzelirse haber ederim sizde deneyin.

Bence alakası yok 4 aydır aynı sorunu yaşıyorum 2 haftadır uygulamadan deneme yapmıyorum hep tarayıcıdan giriyorum olmadı hala

Technopat Haberler

Geri
Yukarı