Instagram Şifre Yenilemesi Sonrası SMS Göndermiyor

AsakaXenshi

Kilopat
Katılım
21 Nisan 2016
Mesajlar
475
Çözümler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: AMD Ryzen 5 5600X / Gpu: SAPPHIRE Nitro Plus 6700 XT / Ram: CORSAIR Vengeance RGB Pro 16 GB CL16 3600Mhz / MotherBoard: GIGABYTE UD X570 / Psu: SHARKOON ShpV2 650w
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese. Dün kız arkadaşım Instagram'dan hesabına giriş yapacakken uygulamadan atmış ve bu görseldeki hatayı veriyor. Hiçbir şekilde de SMS kodu alamıyoruz, yine aynı hatayı veriyor. Bu hesaba nasıl giriş yapabiliriz?

Adsız.jpg
 
Son düzenleme:
Nasıl çözdünüz?

Eski hesabınıza kayıtlı telefon numarası ile yeni bir Instagram hesabı oluşturun ve telefonunuza gelen kod ile o hesabı onaylayın ve yeni kurduğunuz hesaptan komple çıkış yapın. Böylelikle otomatik olarak eski hesabınızdan iki adımlı doğrulama (2fa) kaldırılmış olacak. Daha sonra şifre sıfırlama kısmına gidin ve kapanan hesabınızın kullanıcı adını veya telefon numaranızı aratarak kod isteyin. Telefonunuza giriş linki gelecektir ona tıklayın. Sizi Instagram anasayfasına yonlendirecek ve sizden yeni şifre isteyecektir. Yeni şifrenizi girin ve onaylayın hesabınız açılmış olacak. İşe yararsa sizden isteğim beni Instagram'da takip etmeniz yeterlidir.
 

Geri
Yukarı