Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Instagram yerinde olsaydım kullanım politikalarını değiştirmezdim.
Onun yerine tüm meta uygulamarını Türkiye'de kullanıma kapatırdım ardından güncelleme yayınlardım güncelleme içeriği de şu bu sürümden daha eski sürüme sahip olan uygulamalar telefonlarda kullanılamasın uygulamaya girince de güncelle yazısı belirsin güncelleye tıklayınca play ya da App Store yönlendirsin ve hata versin uygulama ülkeniz ile uyumlu değil.
Yani Android'ler APK gibi çözüm bulabilir ama hemen yeni sürüm APK'si bulamazlar ama iOS yanar.
Türkiye'de 60 milyon kullanıcı var çok da gözümde olmazdı açıkçası kaybettiğimi çok çabuk doldururum.
5dk içinde kullanıma açarlardı böyle
Ya siz benim politikalarımı kabul edersiniz ya da ben hepten kapatırım misali onların pek de kaybedeceği de olmaz hem hatta yeni uygulama bile geliştiriler milyarlarca indirme kazanılır örnek veriyorum YouTube Studio tarzında Meta Studio.
Ya da tüm meta hesaplarına erişim sağladığımız uygulama ya da hesap kurtar uygulaması (hesap kurtar uygulaması epey masraflı olabilir kullanucılar bilgilerini yükleyecek de kontrol edilcek de meşagatli iş)