Instagram takip etmeyenleri gösteren program önerisi

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Instagram takip etmeyenleri gösteren programlar hangisidir veya program olmadan kolay yoldan öğrenmenin bir yolu var mı? Biliyorum programdan hesap çalınıyor ama aktif olarak kullanmayı düşünmüyorum her türlü güvenlik önlemi alınsa problem çıkar mı?

Repost+ da iOS marketten indirilen bir program yani sen fark etmesen de arkada çalışır bir de iOS markette bile var güvenlidir diye düşünme bu tarz programların hepsi risk taşır zaten kimse de sizin bilgilerinizi merak etmez ama yem olmayın böyle şeyler de kullanmayın.
app storeda olanların günveliği olduğunu %100 söyleyemem ama en azından sitelerin ve ya uygulamaları indirmeden önce gizlilik kurallarına ve hangi dataları topladığına bakarım bu arada apple'da her uygulama arka planda çalışma biraz kurcalarsanız anlarsınız

Eğer sen APK'yı kurduktan sonra istemediğin izinleri vermezsen gelen mesajlar ve fotoğraflara erişmeleri çok zor. Dediğim gibi daha önce adını dahi duymadığımız uygulamalara güvenmektense Aero'ya güvenmek daha mantıklı. Yapımcısı Türk ve WhatsApp ve Twitter gibi hizmetler için de benzer özellikler sağlıyor. Bayağı tanınmış birisi.

İncelemeye alacağım ama sitesini inceledim faq kısmı çok da güven vermedi detaylı incelemeden sonra her şey daha netlik kazanır.

Siz zaten bu tür saçma programlar kuıllanıp dikine gitmeyi kafanıza koymuşsunuz biz artık karışamayız araştırın piyasada adı sanı duyulmayan bir sürü uygulama var istediğiniz verileri onlarda siz de görürsünüz ios da her aktif program arka planda çalışır siz ne kadar iki adımlı doğrulama vs çok boş karar sizin.

App Store'da olanların günveliği olduğunu %100 söyleyemem ama en azından sitelerin veya uygulamaları indirmeden önce gizlilik kurallarına ve hangi dataları topladığına bakarım bu arada Apple'da her uygulama arka planda çalışma biraz kurcalarsanız anlarsınız

İncelemeye alacağım ama sitesini inceledim faq kısmı çok da güven vermedi detaylı incelemeden sonra her şey daha netlik kazanır.

Hocam kullanıp kullanmamak size kalmış ama size tavsiyem eğer bir uygulama kullanacaksanız adı dahi duyulmamış uygulamaları tercih etmektense Aero'yu tercih etmenizi öneririm. Her ne kadar gizlilik kurallarında falan güven verici şeyler yazsa bile yine de her uygulama risk taşır. Eğer tanınmış biri değilseniz veya ajan falan değilseniz bu kadar veri paylaşımının size bir zararı olacağını sanmıyorum. Türkiye'nin kimlik verileri salınmış Discord sunucularında 14-15 yaşındaki çocuklar bilgilerimiz ile bizi tehdit ediyor. Daha neyimiz kalmış ki çalınacak.

Siz zaten bu tür saçma programlar kuıllanıp dikine gitmeyi kafanıza koymuşsunuz biz artık karışamayız araştırın piyasada adı sanı duyulmayan bir sürü uygulama var istediğiniz verileri onlarda siz de görürsünüz iOS da her aktif program arka planda çalışır siz ne kadar iki adımlı doğrulama vs çok boş karar sizin.

Dikine gitme değil sadece buradaki insanlara fikirlerini sordum yıllardan beri Apple cihazlar kullanıyorum biraz da olsa bilgim var diye düşünüyorum :) zaten işim gereği piyasada teknoloji ile alakalı program uygulamaları yakından takip ediyorum gidip de gördüğüm ilk uygulamayı vs indirmiyorum.

Hocam kullanıp kullanmamak size kalmış ama size tavsiyem eğer bir uygulama kullanacaksanız adı dahi duyulmamış uygulamaları tercih etmektense Aero'yu tercih etmenizi öneririm. Her ne kadar gizlilik kurallarında falan güven verici şeyler yazsa bile yine de her uygulama risk taşır. Eğer tanınmış biri değilseniz veya ajan falan değilseniz bu kadar veri paylaşımının size bir zararı olacağını sanmıyorum. Türkiye'nin kimlik verileri salınmış Discord sunucularında 14-15 yaşındaki çocuklar bilgilerimiz ile bizi tehdit ediyor. Daha neyimiz kalmış ki çalınacak.

Paylaşımınız için teşekkür ederim sadece buraya sorarak fikirleriniz merak ettim, evet dediğiniz şeyler doğru insanların bilgileri çalınıyor veya tehdit ediliyor ama aslında gizlilik ve güvenlik kısmında aslında bayağı bir derinlere kadar inip araştırmakta fayda var çünkü programların asıl çalışma mantığı hizmet vermek olmuyor genelde hedef "şahıs" olduğu için detaylara takılıp riski en aza indirmek istiyorum.

Dikine gitme değil sadece buradaki insanlara fikirlerini sordum yıllardan beri Apple cihazlar kullanıyorum biraz da olsa bilgim var diye düşünüyorum :) zaten işim gereği piyasada teknoloji ile alakalı program uygulamaları yakından takip ediyorum gidip de gördüğüm ilk uygulamayı vs indirmiyorum.

Paylaşımınız için teşekkür ederim sadece buraya sorarak fikirleriniz merak ettim, evet dediğiniz şeyler doğru insanların bilgileri çalınıyor veya tehdit ediliyor ama aslında gizlilik ve güvenlik kısmında aslında bayağı bir derinlere kadar inip araştırmakta fayda var çünkü programların asıl çalışma mantığı hizmet vermek olmuyor genelde hedef "şahıs" olduğu için detaylara takılıp riski en aza indirmek istiyorum.

Can değer'in şöyle bir sözü vardı; "Eğer bir hizmet ücretsiz ise ürün sizsiniz" o geldi aklıma şuan.

İlk başta ben de yargıladım yalan yok.😁 siz de haklısınız ama, güvenliği az önemseyen biziz.

Güvenlik olmadan olmuyor siber suçlar veya bu tarz siber olaylar çok olduğu için aslında güvenlik en önemli konu buna dikkat etmeliyiz yarın bir gün bundan daha kötüsü olacak.

Play Store'dan indirdim 1 seneye aşkın kullanıyorum hiç sıkıntı görmedim bazı uygulamalar giriyor kendi kendine beğeni yapıyor ama kullandığım arasında en temiz bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-13-20-10-33-11_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    Screenshot_2023-02-13-20-10-33-11_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 139

Technopat Haberler

Geri
Yukarı