Instagram takipçi analiz programı önerisi

EsTable

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır arıyorum ama düzgün bir şey bulamadım. Instagram'da takip ettiğim kişilerin hangileri beni etmiyor ya da beni takip edenlerin hangilerini etmiyorum, bilmek istiyorum. İyi bir uygulama bilen var mı?

Uzun zamandır arıyorum ama düzgün bir şey bulamadım. Instagram'da takip ettiğim kişilerin hangileri beni etmiyor ya da beni takip edenlerin hangilerini etmiyorum, bilmek istiyorum. İyi bir uygulama bilen var mı?

Öyle bir uygulama yok denilenebilir bence hesap gümler söyleyeyim inanmayın bir arkadaşım indirmişti hesabı çalındı
Her gün storisinde şu yazı yazıyor 'oha profile bakanları gösteriyor' diye kendi kendine paylaşım yapıyor arkadaşımın haberi yok.

Android kullanıyorsanız eğer Play Store'da Followers - Unfollowers adlı uygulamayı kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Yaklaşık 1 sene oldu.

Android kullanıyorsanız eğer Play Store'da followers - unfollowers adlı uygulamayı kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Yaklaşık 1 sene oldu.

Hocam yorumlarda bu uygulamayı... Tarihte indirdim tcm paylaşılmasın falan denmiş. Bu ne için. Satın alım yaparken mi yapmanız lazım anlamadım.

Hocam yorumlarda bu uygulamayı... Tarihte indirdim tcm paylaşılmasın falan denmiş. Bu ne için. Satın alım yaparken mi yapmanız lazım anlamadım.

Herhangi bir satın alım yapmadım. Aktif kullanıyorum. Sadece hesap bilgilerinizi girip kullanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı