Instagram takipçi sayısı önemli mi?

Instagram'da 5 tane takipçim var onlarda yakın arkadaşlarım ortaokuldan beri öyle insanları takip etmiyorum. Hoşlandığım bir kıza istek atıp konuşmak istiyorum fakat kız takipçimi bakıp asosyal ya da hiç ortamı yok diye kötü bir yargıya ulaşır mı? Ya da siz insanları takipçilerine göre yargılar mısınız?

Biraz çevresi azmış diye düşünmüyorum değil. Numarasını alıp yazabilirsin belki bi ön yargısı olmaması açısından yapabilirsen

Instagram'da 5 tane takipçim var onlarda yakın arkadaşlarım ortaokuldan beri öyle insanları takip etmiyorum. Hoşlandığım bir kıza istek atıp konuşmak istiyorum fakat kız takipçimi bakıp asosyal ya da hiç ortamı yok diye kötü bir yargıya ulaşır mı? Ya da siz insanları takipçilerine göre yargılar mısınız?

Hocam kız böyle bakabilir bunu bilemeyiz fakat 5 takipçili bir hesap asosyalden ziyade fake hesap havası veriyor.

İlk izlenimi etkiliyor. Kendi kız arkadaşlarımdan biliyorum. 500 takipçili Pp'sinde kendi fotoğrafı olan elemanların yanında biraz geri kalıyoruz.
4-5 yıl önce kullandığım sosyal medya plaformlarında aynı PP'yi yaptım, takipçim de az. Şimdiye kadar yadırgayan olmadı. Bence fazla takipçinin yadırganması lazım.

5 çok az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı