Instagram takipçi sayısı önemli mi?

0 gönderi, 0 takipçi, 0 takibim var.

Bu senin bulduğun kadının fikirlerine bağlı olan bir şey, Instagram'ı sadece gerçekte tanıdığın kadınlarla sohbet etmek için kullanan biriysen problem yok.

İlk izlenimi etkiliyor. Kendi kız arkadaşlarımdan biliyorum. 500 takipçili Pp'sinde kendi fotoğrafı olan elemanların yanında biraz geri kalıyoruz.

Senin çevren vasıfsız ve kalitesiz kişilerden oluşuyor o zaman çünkü bunlara ancak lise de takılmalık erkek arayan kızlar bakar, ciddi düşünen biri bunlara bakmaz.

Son düzenleme:
Yani kızların ilgisini fazla takipçili erkekler mi çeker?
Takipçiden çok bence ortamda bir ağırlı olmasını ve tandıdığı insanların fazla olması etkileyen bir etmen takipçide (bana kalırsa) bunu biraz yansıttığı için
0 gönderi, 0 takipçi, 0 takibim var.

Bu senin bulduğun kadının fikirlerine bağlı olan bir şey, Instagram'ı sadece gerçekte tanıdığın kadınlarla sohbet etmek için kullanan biriysen problem yok.

Senin çevren vasıfsız ve kalitesiz kişilerden oluşuyor o zaman çünkü bunlara ancak lise de takılmalık erkek arayan kızlar bakar, ciddi düşünen biri bunlara bakmaz.
Evet haklısın 20 yaşında değiliz. Konu sahibide liseli büyük ihtimal yani demek istediğim zaten lisede kimsenin amacı ciddi değil

Çevrem nispeten iyi bana kalırsa. Ancak lisede kimsenin evlenmek amacıyla manita yapacağını düşünmüyorum

Instagram'da 5 tane takipçim var onlarda yakın arkadaşlarım ortaokuldan beri öyle insanları takip etmiyorum. Hoşlandığım bir kıza istek atıp konuşmak istiyorum fakat kız takipçimi bakıp asosyal ya da hiç ortamı yok diye kötü bir yargıya ulaşır mı? Ya da siz insanları takipçilerine göre yargılar mısınız?
Hocam bazı kişiler 2. hesap açıp bu hesaba "priw" hesabı diyorlar ve sadece yakın arkadaşlarını bu hesaba ekliyorlar. Sizde böyle bir şey söyleyebilirsiniz, ayrıca takipçi sayısı benim için hiçbir şekilde önemli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı