Instagram takipçisi sürekli artıp azalıyor

Bazen aldığınız adamlar takipçi panelini kapatmayı unutuyor ve takipçi akışı devam ediyor. Alıcıyla iletişime geçin bi'

Satıcıyla iletişime gectim adam bana talimat yaptınız ya değerlendirme için işaret var onu aktif ediniz diyor ama ne dediğini anlamadım.

Satıcıyla iletişime gectim adam bana talimat yaptınız ya değerlendirme için işaret var onu aktif ediniz diyor ama ne dediğini anlamadım.

Hocam oto mesaj göndermiş. İtemsatış'tan aldıysanız çok fazla başarılı işlemi olan satıcılar böyle yapıyor. Adama düzgün bir şekilde izah edin kolayca çözülür eminim. Hangi satıcı alıcıya bedavadan takipçi göndermek ister ki? Paneli falan açık unutmuştur. Bence sizin rahatsız olmamanız gereken bi’ durum var. Bedavaya takipçi geliyor :D Üzümü ye bağını sorma demişler.

Hocam oto mesaj göndermiş. İtemsatış'tan aldıysanız çok fazla başarılı işlemi olan satıcılar böyle yapıyor. Adama düzgün bir şekilde izah edin kolayca çözülür eminim. Hangi satıcı alıcıya bedavadan takipçi göndermek ister ki? Paneli falan açık unutmuştur. Bence sizin rahatsız olmamanız gereken bi’ durum var. Bedavaya takipçi geliyor :D Üzümü ye bağını sorma demişler.
oto mesaj olduğunu sanmıyorum 3 kere mesaj gönderdi normal mesaj gibiydiler.

Tahmin ettiğim satıcı sanırsam eğer İtemsatış üzerindeyse. Dediğim gibi dostum eğer rahatsızsan tekrar iletişime geçin, gerekirse bir daha. Olmadı destekle iletişime geç şu satıcı yardımcı olmuyor vs. gibisinden. Ancak bedavadan takipçi geliyor işte ne güzel.

Tahmin ettiğim satıcı sanırsam eğer İtemsatış üzerindeyse. Dediğim gibi dostum eğer rahatsızsan tekrar iletişime geçin, gerekirse bir daha. Olmadı destekle iletişime geç şu satıcı yardımcı olmuyor vs. gibisinden. Ancak bedavadan takipçi geliyor işte ne güzel.

Rahatsız oldum açıkçası ya Instagram'a destek atacağım da nasıl destek atacağım onu da bilmiyorum tam.

İg'nin pek yardımcı olacağını sanmıyorum. Sizi taklit eden bir hesap açıldığında veya random hesaplarda p****grafik paylaşımlar yapıldığında şikayet etseniz bile umursamıyor, ilgilenmiyor. Kendimden biliyorum. İtemsatış'tan aldıysanız sağ alt köşede olan canlı destekle konuşsanız bile sizi destek sistemine yönlendirecek, yani fazla yardımı dokunmayacaktır. Bu sebeple alıcıyla baktınız işler düzgün gitmiyor buraya başvurunuz. İtemsatış'tan almadıysanız da diğer sitelerde de aynı şey geçerli. Destekle konuşun çözerler.
https://www.googleadservices.com/pa...=2ahUKEwjevv3j3_KJAxVCc_EDHfxtKlUQ0Qx6BAgLEAE

Rahatsız oldum açıkçası ya Instagram'a destek atacağım da nasıl destek atacağım onu da bilmiyorum tam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı