Hesabımda takip ettiklerimi çıkarıyordum. Her zamanki gibi yine engellendim. Niye böyle saçma bir kural var? Kendi hesabımda neden takipten çıkmak istediğim hesapları çıkaramıyorum? Bu engellemeden sonra gönderi kaybetmek harici bir şey yapılmıyor.
Instagram spam olmaması adına böyle bir kural koymuş. Birkaç kişiyi takipten çıktıktan sonra farklı yerlere girip çıkın sonra tekrar devam edin. Eğer tek seferde çıkmaya çalışırsanız spam olarak algınlanır ve ihlal yersiniz.
Hesabımda takip ettiklerimi çıkarıyordum. Her zaman gibi yine engellendim. Niye böyle saçma bir kural var? Kendi hesabımda neden takipten çıkmak istediğim hesapları çıkaramıyorum? Bu engellemeden sonra gönderi kaybetmek harici bir şey yapılmıyor.
Instagram spam olmaması adına böyle bir kural koymuş. Birkaç kişiyi takipten çıktıktan sonra farklı yerlere girip çıkın sonra tekrar devam edin. Eğer tek seferde çıkmaya çalışırsanız spam olarak algınlanır ve ihlal yersiniz.
300 kişi çıkardım spama düştü. Bir kaç saat sonra geri kalktı. 300 kişi daha çıkardım gene spama düştü 12 saatten fazla oldu hala geçmedi. Sanırım 1 gün süresi var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
300 kişi çıkardım spama düştü. Bir kaç saat sonra geri kalktı. 300 kişi daha çıkardım gene spama düştü 12 saatten fazla oldu hala geçmedi. Sanırım 1 gün süresi var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.