Çözüldü Instagram takipten çıkmayı engelliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Hesabımda takip ettiklerimi çıkarıyordum. Her zamanki gibi yine engellendim. Niye böyle saçma bir kural var? Kendi hesabımda neden takipten çıkmak istediğim hesapları çıkaramıyorum? Bu engellemeden sonra gönderi kaybetmek harici bir şey yapılmıyor.

IMG_20221026_230628.jpg

Çözüm
Instagram spam olmaması adına böyle bir kural koymuş. Birkaç kişiyi takipten çıktıktan sonra farklı yerlere girip çıkın sonra tekrar devam edin. Eğer tek seferde çıkmaya çalışırsanız spam olarak algınlanır ve ihlal yersiniz.
Kısıtlama almışsın sanırım daha sonra tekrar dene

Hesabımda takip ettiklerimi çıkarıyordum. Her zaman gibi yine engellendim. Niye böyle saçma bir kural var? Kendi hesabımda neden takipten çıkmak istediğim hesapları çıkaramıyorum? Bu engellemeden sonra gönderi kaybetmek harici bir şey yapılmıyor.

Eki Görüntüle 1554718
Hesap şifreni değiştirmeni ve güvenliğini kontrol etmeni öneririm

Instagram spam olmaması adına böyle bir kural koymuş. Birkaç kişiyi takipten çıktıktan sonra farklı yerlere girip çıkın sonra tekrar devam edin. Eğer tek seferde çıkmaya çalışırsanız spam olarak algınlanır ve ihlal yersiniz.

Çözüm
Hocam spam olmaması amacıyla yapılan birşey 10 dk civarı bekledikten sonra takipten çıkarmaya devam edebilirsiniz
300 kişi çıkardım spama düştü. Bir kaç saat sonra geri kalktı. 300 kişi daha çıkardım gene spama düştü 12 saatten fazla oldu hala geçmedi. Sanırım 1 gün süresi var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

300 kişi çıkardım spama düştü. Bir kaç saat sonra geri kalktı. 300 kişi daha çıkardım gene spama düştü 12 saatten fazla oldu hala geçmedi. Sanırım 1 gün süresi var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ben 10 kişi çıkarıyorum spama düşüyor. Ne saçma sapan iş yapıyorlar ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı