Instagram telif hakkı sorun yaratır mı?

Bildiğim kadarıyla itiraza Instagram ekibi bakıyor. İtiraz etmiş olman tehlikeyi artırmaz. Onaylamazlar ve gönderin kalkmış olur. Ben Believer şarkısını kullandığım için telif yemiştim itiraz edince gönderiyi açmışlardı.

Anladım hocam YouTube'da itiraz edince bilgilerimizi isteyip dava etmeleri hakkı var diye biliyordum. Instagram da konu ile ilgili hiçbir yazı bulamayınca otomatik olarak Instagram'ı da bu şekilde düşünmüştüm. Peki video kaç gün sonra tekrar yayına alındı.

Hocam tekrar soruyorum belki kızıcaksınız ama bu şeyden dolayı başım ağrımaz değil mi? Lütfen kusura bakmayın hocam bu konularda çok hassasım ve gerçekten çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Son düzenleme:
2 saat içinde falan açtılar. YouTube'da para kazanma olduğu için daha titiz fakat Instagram sosyal medya olduğu için YouTube kadar sıkı olmaz diye düşünüyorum.

Kızılacak bir şey yok dostum. Başın ağırmaz rahat ol. Telif hakkı diyince aklına büyük şirketler arasında dönen büyük meblağalı davaları düşünme. İnternette sistem daha farklı işliyor.

Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı hocam. Birkaç gündür aklımdan bu olay çıkmıyordu ve düşünmekten bıkmış durumdaydım. Cok çok sağ olun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…