Instagram Trendyol linkine tıklarsak virüs bulaşır mı?

Fnrbhce

Decapat
Ben Instagram'da 300 bin takipçili bir hesaba bakarken, öne çıkanlar kısmında Trendyol kıyafet linki gördüm bastım. Beni önce Chrome'a attı Chrome'dan Play Store'a attı sonra Play Store siyah ekranda kaldı. Sonra sistem UI yanıt vermiyor diye bir uyarı çıktı ama o sırada uygulama geçmişinde eFootball 24 vardı uygulama geçmişinde, eFootball 24 varken başka başka bir uygulamaya girince tablet yavaşlıyor. Zaten bende tekrar o linke bastım beni yine dediğim gibi önce Chrome'a attı. Chrome'dan Play Store'da Trendyol uygulamasına attı Kaspersky ile tam tarama ve hızlı tarama yaptım temiz dedi ve McAfee ile tarama yaptı, temiz dedi virüs bulaşır mı?

Ben Instagram'da 300 bin takipçili bir hesaba bakarken, öne çıkanlar kısmında Trendyol kıyafet linki gördüm bastım. Beni önce Chrome'a attı Chrome'dan Play Store'a attı sonra Play Store siyah ekranda kaldı. Sonra sistem UI yanıt vermiyor diye bir uyarı çıktı ama o sırada uygulama geçmişinde eFootball 24 vardı uygulama geçmişinde, eFootball 24 varken başka başka bir uygulamaya girince tablet yavaşlıyor. Zaten bende tekrar o linke bastım beni yine dediğim gibi önce Chrome'a attı. Chrome'dan Play Store'da Trendyol uygulamasına attı Kaspersky ile tam tarama ve hızlı tarama yaptım temiz dedi ve McAfee ile tarama yaptı, temiz dedi virüs bulaşır mı?
Sanmam. Trendyol linki ty.xxxxx filan devam ediyorsa sıkıntı olacağını zannetmem. Telefona bakın bir anormallik var mı. Kaspersky ve McAfee bu işin en iyilerinden. Onlar ile de doğruladıysan şüphe duymana gerek yok. Bu fenomen güvenilir mi?

Sanmam. Trendyol linki ty. Xxxxx filan devam ediyorsa sıkıntı olacağını zannetmem. Telefona bakın bir anormallik var mı? Kaspersky ve McAfee bu işin en iyilerinden. Onlar ile de doğruladıysan şüphe duymana gerek yok. Bu fenomen güvenilir mi?

Linkin ismi ty.gl hesabın adı liseturkey.

Sanmam. Trendyol linki ty. Xxxxx filan devam ediyorsa sıkıntı olacağını zannetmem. Telefona bakın bir anormallik var mı? Kaspersky ve McAfee bu işin en iyilerinden. Onlar ile de doğruladıysan şüphe duymana gerek yok. Bu fenomen güvenilir mi?

Telefonda anormallik yok.

Güvenilir biriyse ve HTTPS ile başlıyorsa link sıkıntı yok. Zaten o kadar yüksek bir hesabın öyle bir risk aması saçma olur.

Link ilk fotoğrafta ve HTTPS ile başlıyor ve linke basınca ikinci fotoğraftaki yere attı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231007-140410_Instagram.jpg
    Screenshot_20231007-140410_Instagram.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20231007-140544_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20231007-140544_Google Play Store.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Geri
Yukarı