Instagram 'u' ile başlayan mail uzantısı

Bir çözüm bulabilen var mı? Yoksa'da eğer problemin çözümünü bulabilirseniz buraya yazarsanız çok sevinirim.

Şu an için maalesef herhangi bir çözüm yolu bulmuş değilim. Herhangi bir çözüm yolu bulduğumda size mutlaka bildireceğim. Keyifli geceler dilerim.
 
Ben de giremiyorum hesabıma bende de bu mail hesabı gözüküyor.
z.PNG
Ne yaptıysam kurtaramadım hesabı, herhangi bir siber saldırı mı mevcut acaba Instagram'da? 🤔
 
Benimki de aynı hatayı vererek kapandı. Giriş yapamıyorum hiçbir şekilde. Ben de mail ya da telefon numarasına yollatmak istediğimde güvenlik nedeniyle gönderilemedi diyor.
 
Uhh. Sanırım Instagram patlamış :(. Arkadaşın dediği gibi ilk mail olayı var eğer sizde duruyorsa her türlü geri alırsınız ki zaten genel bir olaysa her türlü hesabınızı verirler.
 
Öncelikle herkese merhabalar, iyi akşamlar. Instagram'ımı kullanırken birden kapandı ve 'hesabını güvene almak için şifreni yeniledik. Giriş ekranında "şifreni mi unuttun?" bağlantısına tıkla ve hesabına erişmek için talimatları izle.' diye bir uyarı verdi. Şifremi unuttum bağlantısına bastığımda ise Instagram ismimin ilk harfi ve son harfini kullanmış bir şekilde 'I******10@u*****.com' diye bir uzantıya e posta gönderdi, 'ı' ve '10' Instagram hesabımın ilk ve son harfleri. Benim böyle bir hesabım hiçbir zaman olmadı ve '@u' ile başlayan o uzantı nedir? Şu güne kadar şifremi hep telefon numarasından değiştirdim benim hesabımı geri almak için ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum. İyi akşamlar.
Iyi günler aynı durum bende de var dün geceden beri uğraşıyorum bu nedir ya?!
Bende de şifrenizi güvenlik acıdan değiştirdik dediler falan filan mail adresinize bagli link gonderdik dediler ama benim oyle bir mail adresim yok...
Bende de kullanıcı adım@u ile baslayan bir mail adresi? Buna bir çözüm bulan var mi lütfen bizede paylaşın!!!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı