Instagram 'u' ile başlayan mail uzantısı

Benimki de aynı hatayı vererek kapandı. Giriş yapamıyorum hiçbir şekilde. Ben de mail ya da telefon numarasına yollatmak istediğimde güvenlik nedeniyle gönderilemedi diyor.

Iyi günler aynı durum bende de var dün geceden beri uğraşıyorum bu nedir ya?
Bende de şifrenizi güvenlik acıdan değiştirdik dediler falan falan mail adresinize bagli link gonderdik dediler ama benim oyle bir mail adresim yok...
Bende de kullanıcı adım@u ile baslayan bir mail adresi? Buna bir çözüm bulan var mi lütfen bize de paylaşın!

Aynı sorunları yaşamaktayım.

Uhh. Sanırım Instagram patlamış :(. Arkadaşın dediği gibi ilk mail olayı var eğer sizde duruyorsa her türlü geri alırsınız ki zaten genel bir olaysa her türlü hesabınızı verirler.

Ortada genel bir durum var ise Instagram'ın işi biraz zor. Eski şifrelerin dönmesi için bozulan hesapların tespit edilmesi ve düzeltilmesi biraz zaman alacak gibi gözüküyor.
 
Sorun sanırım lili postegro gibi uygulamalardan hesabınızı çalıyor.

Orhun yazıtları gibi privacy policy (gizlilik politikası) yazmışlar fakat bizim gizliliğimizi önemseyen bir tane cümlesi yok. Zamanında okumadan kayıt olmuşum. Hatırlamıyorum bile kayıt olduğumu. Yanlış yapmışım. 😏
 
Sorun postegro ya da lili uygulamaları ile ilgili sanırım, an itibarıyla başıma geldi. Kurtarma e-posta adresi olarak 'U' harfi ile başlayan bilmediğim bir mail var.
 
Aynı sorun 10 dakika kadar önce benim de başıma geldi bende telefon no ile giriyordum ve şifrem hiçbir uygulamada vs.de yok ne oldu anlamadım.
 

Geri
Yukarı