N nitr0jeN Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #21 Mehmet Eren Sarmusak dedi: Ben sadece gönderiden mesaj yazdım. DM'den Caner Talay isimli arkadaş beni tehdit etti. DM ile ilgim yok. Fotomaç gönderisi de kadir oner ile tartısmıştık. Benim yazılar sadece gonderide bulunuyor. Genişletmek için tıkla... İşte o gönderi de ne yazdın onu görmekti istediğim her neyse yardımcı olmuşlar siber suçlarla mücadeleye başvurun diyerek, destekliyorum.
Mehmet Eren Sarmusak dedi: Ben sadece gönderiden mesaj yazdım. DM'den Caner Talay isimli arkadaş beni tehdit etti. DM ile ilgim yok. Fotomaç gönderisi de kadir oner ile tartısmıştık. Benim yazılar sadece gonderide bulunuyor. Genişletmek için tıkla... İşte o gönderi de ne yazdın onu görmekti istediğim her neyse yardımcı olmuşlar siber suçlarla mücadeleye başvurun diyerek, destekliyorum.
Mehmet Eren Sarmusak Hectopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 150 23 Eylül 2022 #22 EGM mobil üzerinden ihbarda bulundum. SS de koydum. Fakat arkadaş mesajı silmiş. Instagram üzerinden şikayet edemiyorum.
EGM mobil üzerinden ihbarda bulundum. SS de koydum. Fakat arkadaş mesajı silmiş. Instagram üzerinden şikayet edemiyorum.
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Eylül 2022 #23 Silse de o veriler kalıyor suç duyurusunda bulunup savcılık Instagram'dan istediği takdirde sıkıntı yok. Bu arada çok takmayın derim.
Silse de o veriler kalıyor suç duyurusunda bulunup savcılık Instagram'dan istediği takdirde sıkıntı yok. Bu arada çok takmayın derim.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.467 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #24 nitr0jeN dedi: İşte o gönderi de ne yazdın onu görmekti istediğim her neyse yardımcı olmuşlar siber suçlarla mücadeleye başvurun diyerek, destekliyorum. Genişletmek için tıkla...
nitr0jeN dedi: İşte o gönderi de ne yazdın onu görmekti istediğim her neyse yardımcı olmuşlar siber suçlarla mücadeleye başvurun diyerek, destekliyorum. Genişletmek için tıkla...
M Marsil Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #25 teknoman dedi: Silse de o veriler kalıyor suç duyurusunda bulunup savcılık Instagram'dan istediği takdirde sıkıntı yok. Bu arada çok takmayın derim. Genişletmek için tıkla... İnstagram hakaret ve tehdit suçları konusunda EGM'ye genelde bilgi vermiyor. Kişisel verileri daha ağır suçlarda paylaşıyor.
teknoman dedi: Silse de o veriler kalıyor suç duyurusunda bulunup savcılık Instagram'dan istediği takdirde sıkıntı yok. Bu arada çok takmayın derim. Genişletmek için tıkla... İnstagram hakaret ve tehdit suçları konusunda EGM'ye genelde bilgi vermiyor. Kişisel verileri daha ağır suçlarda paylaşıyor.