Instagram üzerinden tehdit edildim

Instagram'da din ile ilgili birisi ile tartıştım. Hiçbir şekilde şahsi aşağılama da bulunmadım. Tartışma bittikten sonra birisi bana sakın bu konu hakkında bir daha konuşma yoksa senin ciğerini sökerim eline veririm yazdı. Açıkçası ben hayatımda böyle tehdit edilmedim. SS var. Yardımcı olur musunuz?

Bunlara ben genelde elinden geleni ardına koyma falan diyorum. Bir şey yapamazlar %99u boş laf.

Onlarca insan ile onlarca yorumum var. O yüzden ben size gönderinin ismini atayım siz oradan bakın. Fotomaç Instagram sayfasında Müslüman olmuş bir futbolcu gönderisi var. Oradan büyük ihtimal benim yazıları bulursunuz.

Adamın yazdığını atıyorsun dostum kendi yazdığını nasıl bulamıyorsun? Neyse Kadir Öner gibi isimler geçiyor, nedir kimdir ne oldu diye öğrenmek için yazdım farklı bir şey düşünülmesin gerekçe istememde.

Adamın yazdığını atıyorsun dostum kendi yazdığını nasıl bulamıyorsun? Neyse Kadir Öner gibi isimler geçiyor, nedir kimdir ne oldu diye öğrenmek için yazdım farklı bir şey düşünülmesin gerekçe istememde.

Ben sadece gönderiden mesaj yazdım. DM'den Caner Talay isimli arkadaş beni tehdit etti. DM ile ilgim yok. Fotomaç gönderisi de kadir oner ile tartısmıştık. Benim yazılar sadece gonderide bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı