Instagram üzerinden tehdit edildim

Max cishet Türkiyeli kız ailesi. El alemin kızıyla öyle bir ailesi olmasına rağmen konuşursan başına iş açılır tabii. O bilgi veren arkadaşına da yazıklar olsun. Tez zamanda bağını koparıp uzaklaş. Seneye kalmadan unutulursun zaten.

Kuru sıkı tipler. Çok yaşadım, 2 tokat at geç. Boş adamlar bunlar çünkü.
O işler böyle kolay olmuyor maalesef. Oturduğun yerden öğüt vermeye benzemiyor yani. Karşı karşıya geldiğin zaman insan illaki gerginlik yaşıyor. Türkiye dizilerinden çıkma fikirlerle insanlara irrasyonel önerilerde bulunmayın lütfen.

Haklısınız ancak, 1 erkeğin 1 kızla muhabbet etmesinin normal olduğunu algılamayan, aynısını kendisi yapınca sorun olmadığını düşünen ancak başkası yapınca sorun çıkaran bir beyni, konuşarak ikna edemezsiniz. Keşke herşey laf ile düzelseydi.

Kuru sıkı tipler. Çok yaşadım, 2 tokat at geç. Boş adamlar bunlar çünkü.
Gerçekten o kadar kolay olsa keşke hocam. Kürt olması da ayrı bir şey. Kurtulmak için adam mı öldürelim illa?
Haklısınız.
Hocam hesabı bile kapattım. Zaten kullanmıyorum.

Gerçekten o kadar kolay olsa keşke hocam. Kürt olması da ayrı bir şey. Kurtulmak için adam mı öldürelim illa?

Haklısınız.

Hocam hesabı bile kapattım. Zaten kullanmıyorum.
Bu tür adamlara laf anlatamazsınız. Her ne kadar 'ben ırz düşmanı değilim' desenizde, maalesef anlamayacaklardır. Yaşadığınız şeyi çok defa yaşadım, hepsi kavgayla bitti maalesef. Çünkü istişare özellikleri yok.

Doğrudur hocam. Ben de anlatmaya çalıştım ama nafile. Kendi bildiğine gitti.

Pardon, kimlerin istişare özelliği yok tam olarak? Hangi "etnik" unsurun?

Kendinizden taviz vermeyin, korkmayın. Çok ileri giderlerse gerekli mecralara başvurun ve kendinizi hem bedensel hem hukusal olarak savunmayı sakın bırakmayın.
Henüz 18 olmadım hocam. Maalesef ailemin desteği gerekiyor böyle bir durumda. Kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum.

Ben bir erkek bir kızla 4 ay niye Instagram'da konuşur onu da anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…