selimtti
Decipat
Yazıların kendi içine doğru gitme efektini yapamıyorum bir türlü. Uygulamayı veya efekt adını bulamadım. Yapabilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Yazıların kendi içine doğru gitme efektini yapamıyorum bir türlü. Uygulamayı veya efekt adını bulamadım. Yapabilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Capcut'da böyle bir efekt göremedim hocam. Tekrar bakıyorum. Umarum bulabilirim.Capcut ile yapıyorlar genelde. Animasyon olarak ne kullanıyorlar bilmiyorum ama ben Aydınlatma ve karartma kullanıyorum.
Bilemiyorum hocam benim tanıdığım bazı arkdaşlar CapCut kullanıyorlar o yüzden.Capcut'da böyle bir efekt göremedim hocam. Tekrar bakıyorum. Umarum bulabilirim.
Sistem muhtemelen After'ı kaldırır fakat onu da crack indiremiyorum. İndirsem de kütüphane olayları falan beni zorluyor maalesef ki.Sistemin iyi ise After effects'den kolayca yaparsan, telefon da ise Alight motion'dan kolayca yaparsan,Capcut,vn gibi uygulamalardan yaparsan absürt olur.
Hocam crack linkleri ben de var, tutorial izleyerek öğrenebilirsiniz kolayca, ilk başta beni de zorluyordu öğrendim şuan editörlüğe kadar önüm açık.Sistem muhtemelen After'ı kaldırır fakat onu da crack indiremiyorum. İndirsem de kütüphane olayları falan beni zorluyor maalesef ki.
Hocam crack linkleri ben de var, tutorial izleyerek öğrenebilirsiniz kolayca, ilk başta beni de zorluyordu öğrendim şuan editörlüğe kadar önüm açık.
Bu videodaki Motion Bro'yu kuramıyorum mesela Premier'e. Nasıl yapıldığını anlayamadım ciddi ciddi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.