Instagram videolarının nasıl izlenmesi sağlanır?

Streeth

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Instagram'da düzenli futbol editleri atıyorum ancak diğer editörler gibi hiçbir videom tutmuyor. Videolarımı tutmadığı için hesap değiştirdim ve diğer editörlerden örneğin güncel konularda daha erken edit atmama rağmen benimkiler onlarınkinden daha az izleniyor. Bunun bir taktiği var bence çünkü onların her videosu tutuyor. Ne atarlarsa atsın tutuyorlar ama ben de aynılarını yapıyorum tutmuyor. Bana yardım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, Instagram'da düzenli futbol editleri atıyorum ancak diğer editörler gibi hiçbir videom tutmuyor. Videolarımı tutmadığı için hesap değiştirdim ve diğer editörlerden örneğin güncel konularda daha erken edit atmama rağmen benimkiler onlarınkinden daha az izleniyor. Bunun bir taktiği var bence çünkü onların her videosu tutuyor. Ne atarlarsa atsın tutuyorlar ama ben de aynılarını yapıyorum tutmuyor. Bana yardım yardımcı olur musunuz?
Video etiketlerini kopyala kendi videona yapıştır. Ayrıca aynı videoyu bir kaç gün bekle tutmazsa sil tekrar at. Bu taktikler bir kaç kerede olsa en azından keşfete düşmesini sağlıyor kaç kere yapan gördüm. En çok futbolun konuşulduğu zamanlarda editleri tekrardan yayınlamayı dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı