Instagram yasağı bu gece kaldırılacak

Yaw sanki keyiflerinden yasakladılar. Kaç tane pedofili reklamı yapan hesap vardı instada haberin var mı senin? Şikayetlere rağmen kalkmıyordu bu hesaplar.
Bir zahmet anneleri babaları kontrol etsin. Küçücük çocuğun Instagram'da ne işi var? Ayrıca bu kötü insanlar her yerde var. Alışveriş merkezinde, toplu taşımada vs. böyle insanlar illaki bir yerde karşınıza çıkıyor. O zaman sokağa çıkma yasağı da uygulansın dışarda pedofililer var suçlular var. Devlet bunları yakalamasın ama biz dışarı çıkmayalım. Ne güzel kafa.

Bir zahmet anneleri babaları kontrol etsin. Küçücük çocuğun Instagram'da ne işi var? Ayrıca bu kötü insanlar her yerde var. Alışveriş merkezinde, toplu taşımada vs. böyle insanlar illaki bir yerde karşınıza çıkıyor. O zaman sokağa çıkma yasağı da uygulansın dışarda pedofililer var suçlular var. Devlet bunları yakalamasın ama biz dışarı çıkmayalım. Ne güzel kafa.
Benim bahsettiğim öyle bişey değil. Pedofili mafyası gibi birşeydi. Çocuk resimleri paylaştıklarını felan söylüyordu. Bunu gördükten beri zaten instaya karşı şüpheliyim.

Ya sanki keyiflerinden yasakladılar. Kaç tane pedofili reklamı yapan hesap vardı Instagram'da haberin var mı senin? Şikayetlere rağmen kalkmıyordu bu hesaplar.

Pedofili dolu tek yer Instagram değil, sizin gibi yasakları seven kişiler neyi anlamıyor anlamıyorum sokağa çıkma yasağı gelsin o zaman dışarısı it kopuk dolu, ister Roblox ister Instagram olsun bunların yasaklanması saçmalıktan ibaret.
Bu ülke pedofilileri, tacizcileri, hırsızları, katilleri 1 ay içerisinde serbest bırakan bir ülke, adalet sistemi o kadar işliyor suçlulara, bir Instagram, Roblox'a mı güçü yetiyor devletin, evet öyle görünüyor.
Şimdi o reklamlar yapılmayacak zannediyorsanız, tamamen yanılıyorsunuz.

Kim ise tutuklasınlar, bunun çözümü budur. Başka insanlara niye engel olsun ki? Adam normal bir şekilde kullanıyor başka birinden dolayı bir platformu yasaklamak mantıklı mı geliyor cidden soruyorum.
Bana göre böyle suçlara göz yuman bir platforma kapatma az bile.

Dostum platformun kimbilir ne kadar kullanıcısı var. Onu devlet gözetecek , platform değil. Devlet kendi ülkesinde böyle işler olduğunu görünce yapanları enseleyecek. Durum bundan ibaret. Her cuma Hayırlı Cumalar story'si atan annemin günahı nedir?

Ülkeden git o zaman dostum, suçlulara göz yuman bu platformlar değil direk ülkenin adalet sistemi yumuyor.
Suçlular hemen serbest bırakılıyor, vergi kaçıran firmalara vergi affı geliyor, fakire biniyor o borç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı