Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
1722563242563.png

BTK'nin sitesinden sorgulama yaptığımızda erişim engeli geldiğini görüyoruz. Bu gece başladı erişememe sorunu, demek ki sebebi engel getirmelerinden kaynaklanıyormuş. Konuda fikirlerinizi saygı çerçevesi içerisinde, aşırı siyasete girmeden bekliyorum.

Şahsen hiç doğru bir şey değil bu. Babasının çiftlikleriymiş gibi davranıp istedikleri gibi at koşturuyorlar. Neye göre engellediniz? Nasıl aldınız bu kararı, niye aldınız? Kamuoyuna hiçbir duyuru yapılmadan çat diye bir şeyi yasaklamak neye çözüm, neye fayda? Yazık.

Siz de aşağıdaki bağlantıdan kontrol edip teyit edebilirsiniz:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2271257

BTK'nın sitesinden sorgulama yaptığımızda erişim engeli geldiğini görüyoruz. Bu gece başladı erişememe sorunu, demek ki sebebi engel getirmelerinden kaynaklanıyormuş. Konuda fikirlerinizi saygı çerçevesi içerisinde, aşırı siyasete girmeden bekliyorum.

Şahsen hiç doğru bir şey değil bu. Babasının çiftlikleriymiş gibi davranıp istedikleri gibi at koşturuyorlar. Neye göre engellediniz? Nasıl aldınız bu kararı, niye aldınız? Kamuoyuna hiçbir duyuru yapılmadan çat diye bir şeyi yasaklamak neye çözüm, neye fayda? Yazık.

Siz de aşağıdaki bağlantıdan kontrol edip teyit edebilirsiniz:

Ben hala PC webde kullanabiliyorum.

Bir gece ansızın. Nasıl olsa kimsenin haberi olmayacak, ruhu duymayacak. Kafalarına göre iş yapıyorlar.

Ben anlık olarak kullanmaya devam ediyorum herhangi bir sorun yok. İnternetim Superonline.

Türk Telekom ve Türk Telekom altyapısı kullanılan ISS'lerde sıkıntı şu an için. Şayet yasak yanlışlıkla getirilmediyse, uygulanmaya devam edecekse diğer ISS'lerde de güncellenir yakın zamanda.

Turkcell mobil veriyle ben de erişiyorum.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "İsrail ne kadar Filistinli öldürürse öldürsün, Filistin'in haklı davası tarihten silinmeyecektir. İsrail devleti de yargısız infazların, suikastların, işgalin ve soykırımın faili olarak tarihe geçecektir. Ayrıca, Heniye'nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram'ı da şiddetle kınıyorum."
Türkiye iletişim başkanı Fahrettin Altun, dün bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamada, HAMAS Lideri Heniye'ye yapılan taziye mesajlarını engellediğinden dolayı Instagram'ı kınamıştı. Acaba Instagram'ın bu tutumundan dolayı erişim engelli gelmiş olabilir mi diye düşünmüyorum değil.

Türk Telekom ve Türk Telekom altyapısı kullanılan ISS'lerde sıkıntı şu an için. Şayet yasak yanlışlıkla getirilmediyse, uygulanmaya devam edecekse diğer ISS'lerde de güncellenir yakın zamanda.

Turkcell mobil veriyle ben de erişiyorum.
TurkNet hiç bir yasaktan etkilenmediğini söyleyebilirim. İstisna olarak alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı