Onlyfans'a erişim engeli getirildi

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 310
  • Görüntüleme 44.311
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence saçma zaten onlyfansa girmek değil daha nice siteler var artık devlet insanların mas********* na kadar girmeye başladı.

Banlanıp banlanmamak umurumda değil lâkin şunu belirtmek istiyorum.

Kadını fahişeleştiren bir sistemi aşağılayacanıza bunun adını özgürlük koymuşsunuz.

O "özgürlüğü" ananız bacınız da bir gün tercih ederse kabul edecek misiniz?

Kadını cinsel meta haline getiren zihniyet işte OnlyFans gibi mecraları meşru gören zihniyettir.

Bu konu öncelikle insanî bir meseledir, hiçbir insan ırzını satacak kadar aşağılık duruma düşmemelidir.

Can, ırz, mal, akıl ve inancın korunması devletlerin ve milletlerin temel görevidir. Akıl tutulması yaşamış bir zihniyet bunu idrak edemez.

VPN denen bir şeyin varlığını bilmeyen bir devletimiz var. Erişim engeli getirsin istediği kadar, rahat rahat girilebiliyor hala. Yatak odanıza kadar karışan bir toplumumuz var bence asıl bunu konuşalım.

1686642858283.png

Ben bu cihana sıĞmazam 😏😏 İcraatler başladı elhamdülillah 👆👆

Bu tür durumlara objektif bakmak lazım, bir arkadaş söylemiş kadının gerçek hayatta da pazarlarmasıyla sanal ortamda pazarlanmasının bir farkı yok! İllaki iktidarın görüşüdür bu fakat dindar ve türbanlı kesim irdelendiğinde AKP'nin iktidara gelmesinden bu yana akıl almaz bir cinsel özgürlük yaşadıkları da bir gerçek. Yani neresinden baksanız tutarsız, neresinden baksanız şizofreni.

Bir kere kısıtlama getirildiyse sonradan açılacağını sanmıyorum, çok düşük ihtimal. Neredeyse imkansıza yakın olduğunu söylememiz yanlış olmayacaktır.

Yeniden refah partisinde zina suç sayılmalıdır isteği olduğu için imkansıza yakın evet. 2028 seçimine kadar kalır öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı