MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #111 DumpcesTR dedi: Ben Free VPN super diye bir uygulama kullanıyorum çok donma yaşamadım deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim.
DumpcesTR dedi: Ben Free VPN super diye bir uygulama kullanıyorum çok donma yaşamadım deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim.
8 804153 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 375 Çözümler 3 2 Ağustos 2024 #112 Son durum ne bilen varmı? hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #113 804153 dedi: Son durum ne bilen varmı? hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor.
804153 dedi: Son durum ne bilen varmı? hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.012 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #114 804153 dedi: Son durum ne bilen var mı? Hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Girersin onda sıkıntı yok. Ama Reels yenileyemez yeni story ve postlari goremezsin Instagram'in onceden kaydettigi akisi gorursun.
804153 dedi: Son durum ne bilen var mı? Hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Girersin onda sıkıntı yok. Ama Reels yenileyemez yeni story ve postlari goremezsin Instagram'in onceden kaydettigi akisi gorursun.
BlueScreenSlayer Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 2 Ağustos 2024 #115 Yerli Instagram kadar prestijli ve kolay bir uygulama çıkarsınlar da onu kullanalım o zaman erişim yasağı getirmeden önce
Yerli Instagram kadar prestijli ve kolay bir uygulama çıkarsınlar da onu kullanalım o zaman erişim yasağı getirmeden önce
8 804153 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 375 Çözümler 3 2 Ağustos 2024 #116 Efe Yakup Karahanlı dedi: Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende yaşamaya başladım az önce şimdi düzeldi büyük ihtimal öğlene doğru benimde gidecek.
Efe Yakup Karahanlı dedi: Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende yaşamaya başladım az önce şimdi düzeldi büyük ihtimal öğlene doğru benimde gidecek.
Tuna Görevin Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #117 804153 dedi: Son durum ne bilen var mı? Hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline ve Turkcell hatlarından Türk Telekom'dan erişim yok Vodafone yabancı olduğu için geç gelebilir erişm engeli size.
804153 dedi: Son durum ne bilen var mı? Hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline ve Turkcell hatlarından Türk Telekom'dan erişim yok Vodafone yabancı olduğu için geç gelebilir erişm engeli size.
8 804153 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 375 Çözümler 3 2 Ağustos 2024 #118 Tuna Görevin dedi: Turkcell Superonline ve Turkcell hatlarından Türk Telekom'dan erişim yok Vodafone yabancı olduğu için geç gelebilir erişm engeli size. Genişletmek için tıkla... Aynen geç geldi şuan geldi yazabiliyorum ama bi kaç dakika içerisinde gidiyor.
Tuna Görevin dedi: Turkcell Superonline ve Turkcell hatlarından Türk Telekom'dan erişim yok Vodafone yabancı olduğu için geç gelebilir erişm engeli size. Genişletmek için tıkla... Aynen geç geldi şuan geldi yazabiliyorum ama bi kaç dakika içerisinde gidiyor.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #119 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 576 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #120 Cermen dedi: Turksat Kablonet kullanıyorum. Direkt devletin interneti. İnstagram'ı açıp baktım şu an herhangi bir erişim sorunu yok bende. Genişletmek için tıkla... Bende KabloNet kullanıyorum ama ne webde nede telefonda erişim sağlayamıyorum hocam vpn açmadan, sizde şuan durum ne?
Cermen dedi: Turksat Kablonet kullanıyorum. Direkt devletin interneti. İnstagram'ı açıp baktım şu an herhangi bir erişim sorunu yok bende. Genişletmek için tıkla... Bende KabloNet kullanıyorum ama ne webde nede telefonda erişim sağlayamıyorum hocam vpn açmadan, sizde şuan durum ne?