Son durum ne bilen varmı? hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum.

Son durum ne bilen var mı? Hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum.

Girersin onda sıkıntı yok. Ama Reels yenileyemez yeni story ve postlari goremezsin Instagram'in onceden kaydettigi akisi gorursun.

Yerli Instagram kadar prestijli ve kolay bir uygulama çıkarsınlar da onu kullanalım o zaman erişim yasağı getirmeden önce

Son durum ne bilen var mı? Hangi internetlerde sorun yaşanıyor vodafonedeyim ve halen girebiliyorum.

Turkcell Superonline ve Turkcell hatlarından Türk Telekom'dan erişim yok Vodafone yabancı olduğu için geç gelebilir erişm engeli size.

Turksat Kablonet kullanıyorum. Direkt devletin interneti. İnstagram'ı açıp baktım şu an herhangi bir erişim sorunu yok bende.
Bende KabloNet kullanıyorum ama ne webde nede telefonda erişim sağlayamıyorum hocam vpn açmadan, sizde şuan durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…