Akşama kadar açılır.Bende hesabım banlandı sandım korktum, ne zaman açılır çok uzun sürer mi?
Bende hesabım banlandı sandım korktum, ne zaman açılır çok uzun sürer mi?
Türkiye'de empati yapabilen insan sayısı çok az zaten. Benim için İsrail hükümeti neyse hamas terör örgütüde odur. İkisi de sadece kendilerini düşünüp kendi ülkesindeki masumlara zarar veriyor. İsrail hükümetinin yaptıkları ortada hamas terör örgütüde geçen senenin sonlarına doğru eğlenen israilli gençleri öldürdü, kaçırdı. Daha o zamanlar birçok kişi hamasın İsrail'e çalıştığını söyleyenler şimdi hamas liderinin ölümüne yas tutuyor.
Bununda tek sebebi sosyal medya. Araştırmaz, bilmez insanlar orada gördüğü saçma sapan videolar sayesinde acımaya başlıyor. Yahu sen araştırmamışsın, hamas hakkında bilgi bilmiyorsun bir de onları destekliyorsun. Gülünç durum gerçekten.
İkisi aynı diyorsun ama birisine hükümet, birisine terör örgütü diyorsun. Kesinlikle aynı görüyorsundurTürkiye'de empati yapabilen insan sayısı çok az zaten. Benim için İsrail hükümeti neyse Hamas terör örgütüde odur. İkisi de sadece kendilerini düşünüp kendi ülkesindeki masumlara zarar veriyor. İsrail hükümetinin yaptıkları ortada hamas terör örgütüde geçen senenin sonlarına doğru eğlenen israilli gençleri öldürdü, kaçırdı. Daha o zamanlar birçok kişi hamasın İsrail'e çalıştığını söyleyenler şimdi Hamas liderinin ölümüne yas tutuyor.
Hangi ülkeden bağlanırsam bağlanayım geç yüklenme problemi yaşıyorum. VPN önerisi olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.