Bende ikidebir modeme ve telefona sövüp duruyorum meğerse...
Ya bari komple kapasınlar girip 1 2 Reels izleyebilip arkadaşlara mesaj gönderemedikten sonra lanet olsun öyle işe. Aklımda siyasi olaylar geldi kesinlikle onlardan dolayı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Sıkıntı yaşayan arkadaşlar şunlardan birisini kullandığında şak diye açılıp saat gibi çalışacaktır:
  1. GoodbyDPI.
  2. Yasaklı olmayan herhangi bir OpenVPN servisi.
  3. Yasaklı olmayan herhangi bir Wireguard servisi.

Tekrar belirteyim, Türk Telekom ve Vodafone ile denedim her türlü mesaj geliyor ve gönderebiliyorum. Fakat başka hiçbir şey yüklenmiyor.

İlk saatler mesaj yollanıyordu artık gitti.

Devlet niye benim ne izleyeceğime karışıyor ki? Beyler bu arada yasak halen sürüyor, Proton VPN öneririm Telefonda, Bilgisayar içinde Windscribe.

Artık iyice Kuzey Kore gibi olma gibi bir hedefe ilerliyoruz adım adım artık halkın %100 artık buna karşı gelmeli her şeyede karışılmaz yahu.

Bende an itibariyle düzeldi, KabloNet kullanıyorum ve hiç erişemiyordum şuan her şeyi yapabiliyorum.

Beyler yok mu böyle girmişken Youtube'ı alıp üstüne Twitter derken tüm sosyal medya bir gece ansızın gitsin. Yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…