Bende sadece Instagram degilde diger seylere de erisimimde sikinti var. Download hizim 1 civarlarinda geziyor. Internetinde ben gibi sorunu olan var mi? Vodafone kullaniyorum bu arada.

Bende sadece Instagram degilde diger seylere de erisimimde sikinti var. Download hizim 1 civarlarinda geziyor. Internetinde ben gibi sorunu olan var mi? Vodafone kullaniyorum bu arada.

Hayır, bu tarz bir sorun yaşamıyoruz. Bunun için ayrı konu açsanız daha faydalı olur. Diğer sitelerde sıkıntı yok bende şu an.

Eğer öyle bir şey olsa halk ciddi ciddi devlete isyan ederdi, bu sefer cidden başları ağrırdı bayağı bir çünkü yırt dışındakiler kullanıyor, biz niye kullanamıyoruz diye. Bu sefer bizim halk iyice çıldırır diye düşünüyorum bence OnlyFans olayından sonra.

Evin interneti Full gitti, ünlem veriyor.

Olay zaten çok taze. Gece herkes uyuduğu için kimsenin haberi yok şu an. Hatta ilk bizim forumumuzda açılmış olabilir konusu bile. Yarın daha çok patlak verecektir. Turkcell gibi ISS'ler bağlanabiliyordu. Üstteki arkadaşın dediğine göre onlarda da gitmiş şu an.

Birkaç kez F5 atınca "Mahkeme kararıyla engellenmiştir." uyarısını da vermeye başladı site.

Bu halktan öyle bir şey beklemeyin 1 gün konuşur 3-5 kişi sonra çıtlarını çıkarmazlar.

Bu halktan öyle bir şey beklemeyin 1 gün konuşur 3-5 kişi sonra çıtlarını çıkarmazlar.

Bence bu sefer çok konuşulur bu olay yani unutulması çok uzun sürer yani Instagram bayağı hayatımızda vardı bugün olmazsa eğer çok şey patlak veriri benim bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…