Tamam sayın çok milliyetçi arkadaş.

Ar*p bir elemanın ölmesi benim iç meselem öyle mi? Daha fazla mesaj yazma da forum kirlenmesin. Yazık.

Tamam sayın çok milliyetçi arkadaş.

Şu an buranın kurucusu olsam ve seni sansürlesem keşke belki olayı anlarsın.

Ar*p bir elemanın ölmesi benim iç meselem öyle mi? Daha fazla mesaj yazma da forum kirlenmesin. Yazık.

Tamam da senin cumhmurbaşkanın Allah'ın arabı için milli yas ilan etti, özgürlüğüm gitti diye sesini çıkarmadın geldin 1 App için savaş veriyorsun.

Milli yas ilan etmesi ayrı bir fiyasko, ben Instagram için açılmış konunun altında neden milli yas ilan edildi mi diyeyim? Dalga mı geçiyorsun sen?

Milli yas ilan etmesi ayrı bir fiyasko, ben Instagram için açılmış konunun altında neden milli yas ilan edildi mi diyeyim? Dalga mı geçiyorsun sen?

Genel olarak bu konuya sitem ettiğini düşünmüyorum çünkü. Özgürlükçü arkadaş.

Tamam da senin cumhmurbaşkanın Allah'ın arabı için milli yas ilan etti, özgürlüğüm gitti diye sesini çıkarmadın geldin 1 App için savaş veriyorsun.
Abla sen ikisine de okaysin onu ne yapacağız?

Yarın da WhatsApp engellensin sonra Facebook, bahane bitmez sonuçta. Sen olayı milliyetçiliğe çekerek yanlış yapıyorsun, tüm ülkecek derdimiz yok yani bunlarla uğraşıyoruz. Bir kaç ay önce şehitlerimiz varken milli yas ilan edilmiyor bilmem hangi ülkedeki arap öldü diye yas ilan ediliyor. Milliyetçi tutumun neredeydi o zaman?

Doğru diyorsun.

Genel olarak bu konuya sitem ettiğini düşünmüyorum çünkü. Özgürlükçü arkadaş.
Senin tepeden tırnağa önemsiz olan düşüncelerin de benim sitem etmediğimi göstermiyor. Milliyetçi arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…