Tamam daha basit düşünelim. Ülkeyi şu an sen yönetiyorsun. Ve herhangi bir App, senin devletine karşı gelip doğru ya da yanlış senin iç meselen olan olaylara karışıp yasak getiriyor. Senin devletini hükümetini yok sayıyor ne yapacaksın?

Uygulamayı yasaklasan, bir grup insan çıkıyor, ben onu kullanıyorum sen benim özgürlüğümü alıyorsun diye ağlamaya başlıyor.

Bu arada tekrar edeceğim diyanetin zıvanadan çıktığını düşünüyorum. Ama özgürlüğünüzü arayacaksanız 1 App ile değil gördüğünüz yanlışları gerçek hayatta çözerek özgürlüğünüzü alırsınız. Ben bu yüzden sizin özgürlük anlayışınızı anlamıyorum. RTE'ye tepkinizden olayı milliyetçilik çerçevesinde değerlendiremiyorsunuz.
Tamam sayın çok milliyetçi arkadaş.

Tamam daha basit düşünelim. Ülkeyi şu an sen yönetiyorsun. Ve herhangi bir App, senin devletine karşı gelip doğru ya da yanlış senin iç meselen olan olaylara karışıp yasak getiriyor. Senin devletini hükümetini yok sayıyor ne yapacaksın?

Uygulamayı yasaklasan, bir grup insan çıkıyor, ben onu kullanıyorum sen benim özgürlüğümü alıyorsun diye ağlamaya başlıyor.

Bu arada tekrar edeceğim diyanetin zıvanadan çıktığını düşünüyorum. Ama özgürlüğünüzü arayacaksanız 1 App ile değil gördüğünüz yanlışları gerçek hayatta çözerek özgürlüğünüzü alırsınız. Ben bu yüzden sizin özgürlük anlayışınızı anlamıyorum. RTE'ye tepkinizden olayı milliyetçilik çerçevesinde değerlendiremiyorsunuz.
Ar*p bir elemanın ölmesi benim iç meselem öyle mi? Daha fazla mesaj yazma da forum kirlenmesin. Yazık.

Tamam sayın çok milliyetçi arkadaş.

Şu an buranın kurucusu olsam ve seni sansürlesem keşke :D belki olayı anlarsın.

Ar*p bir elemanın ölmesi benim iç meselem öyle mi? Daha fazla mesaj yazma da forum kirlenmesin. Yazık.

Tamam da senin cumhmurbaşkanın Allah'ın arabı için milli yas ilan etti, özgürlüğüm gitti diye sesini çıkarmadın geldin 1 App için savaş veriyorsun.

Tamam da senin cumhmurbaşkanın Allah'ın arabı için milli yas ilan etti, özgürlüğüm gitti diye sesini çıkarmadın geldin 1 App için savaş veriyorsun.
Milli yas ilan etmesi ayrı bir fiyasko, ben Instagram için açılmış konunun altında neden milli yas ilan edildi mi diyeyim? Dalga mı geçiyorsun sen?

Yarın da WhatsApp engellensin sonra Facebook, bahane bitmez sonuçta. Sen olayı milliyetçiliğe çekerek yanlış yapıyorsun, tüm ülkecek derdimiz yok yani bunlarla uğraşıyoruz. Bir kaç ay önce şehitlerimiz varken milli yas ilan edilmiyor bilmem hangi ülkedeki arap öldü diye yas ilan ediliyor. Milliyetçi tutumun neredeydi o zaman?

“İyi olmuş leş içerik görmeyeceğiz” diyenler var. Yani meseleyi anlamayanlar var. Mesele şudur ki; Senin iletişim hakkına, ifade özgürlüğüne müdahale ediliyor ve isterlerse kullandığın hesaba yasak getiriyorlar. Sen ise “iyi olmuş” diyorsun. Yani adamlar canları isterse senin erişimini engelliyor sen de “iyi olmuş” diyebiliyorsun, dalga mı geçiyorsun: Eğer leş içeriklere denk geliyorsan platformu neden kullanıyorsun kardeş. Kapat hesabını öyle değil mi?

OnlyFans yasaklandı zil takıp oynadınız, TikTok yasaklansın dediler eyvallah dediniz. Biz ne dedik? Konu onun bunun yasaklanması değil, bize dayatılan yasak kültürü. Bunu kabul etmememiz lazım dedik. Sıra size de gelir dedik. Siz bu yasakları desteklemeye devam ettiniz. Bakın bugün de Instagram gitti. Dünyaya hoş geldin yasak kültürü bebek. Daha çok yasaklar bizi bekliyor. Olsun OnlyFans kapatıldı ya.

Bence bizim gerçek meselemiz kafa yapısı. Ülkede komple kafa yapısı değişmeli. O da eğitimle olacak iş.
Doğru diyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı