Telefondan giremiyorum anlık olarak. Acaba savaş veya kötü bir olay oldu da halk duymasın diye erişim yasağı mı getirildi?

Şu an için sebebini bilmek zor. 31 Temmuz'da Fahrettin Altun, Instagram'ı kınadığını belirten bir konuşma yapmış. Ben şu an için bu olayla bağdaştırıyorum ama her şey olmuş olabilir. Gün içerisinde detayları daha iyi öğreniriz.

Erişim engeli konusunda mı gırgır şamata yapılıyor? Ben de baktım da herkes "Instagram çökmüş" diyor. Erişim engelinden haberleri yok herhalde. Kendilerine bu konuyu link olarak gönderebilirsiniz.

Gece olduğu için henüz millet ayıkamadı olayı.

Eksik yazmışım pardon. Çökmüş zannedip dalgaya vuruyorlar.

Gece hocam ondandır.

Son zamanlarda insanlar araştırmaktan çok dalgaya vurmaya başladı işi. Tepki tweetleri göremedim bile.

Ben de diyorum niye çöktü? Şu an sadece Türk Telekom'dan giriş yapılmıyor Vodafone mobil veri internetimi açtığım zaman girebildim.

Twitter bizim ülkede adalet, yargı platformu hale geldi. Orada bile eğer tepki gösterilmez ise durum vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…