Bende sana katılıyorum fakat her yerde varlar bunda engel çözmez a sitesinde atan b sitesinde de atar.
Erişim engelini savunmak cahilliktir zaten kimse kusura bakmasın, cahile cahil demek suç değildir. Bugün Instagram kapandı, yarın Facebook kapanır sonra ki gün ise WhatsApp. Yani bunun bir sınırı yok bir bakmışız ailemizle bile sms yoluyla haberleşiyoruz.

VPN uygulamaları bayram ediyor!

Halkımız gerçekten sokaklara inmeden Twitter ile bu etkiyi yaşatabiliyor ve dediğiniz gibi bunlar kapanırsa işler çok kötü bir hâl alır.

Abart ama o kadar da değil.

Halkımız gerçekten sokaklara inmeden Twitter ile bu etkiyi yaşatabiliyor ve dediğiniz gibi bunlar kapanırsa işler çok kötü bir hâl alır.

Abartı fakat olmayacak türden şeyler değil neler gördük sonuçta, yarın ne olacağını tahmin bile edemiyoruz...

Geçmiş yasaklamalara bir bak bakalım dostum.

Ben erişim engeline katılmıyorum zaten sadece küçük çocuklara önlem alınmasına katılıyorum dediğim gibi Bence çözüm erişim engeli değil dediğim gibi A sitesinde atana B sitesinede atar. Çözüm ya ebevynler kontrol edicek ya da ceza verilcek.

Cezada kurallara göre yani.

Mustafa sarıgül olayı mı?

Hiç zannetmiyorum zaten yayılacağı kadar yayıldı o olay bu arada bu ifşalarında yayınlanması bu kadar kolay olmamalı bence her önüne gelen ifşa paylaşıyor ama hiç sonunu düşünmüyorlar bir onlar akıllı ya zaten yakalanmayacaklarını düşünüyorlar özel hayatın gizliliği diye bir madde var bunu da eleştirecek arkadaşlara söyleyeyim o izlediğiniz ifşalar yasa dışı haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…