Bende sana katılıyorum fakat her yerde varlar bunda engel çözmez a sitesinde atan b sitesinde de atar.
Erişim engelini savunmak cahilliktir zaten kimse kusura bakmasın, cahile cahil demek suç değildir. Bugün Instagram kapandı, yarın Facebook kapanır sonra ki gün ise WhatsApp. Yani bunun bir sınırı yok bir bakmışız ailemizle bile sms yoluyla haberleşiyoruz.

Eki Görüntüle 2271257

BTK'nin sitesinden sorgulama yaptığımızda erişim engeli geldiğini görüyoruz. Bu gece başladı erişememe sorunu, demek ki sebebi engel getirmelerinden kaynaklanıyormuş. Konuda fikirlerinizi saygı çerçevesi içerisinde, aşırı siyasete girmeden bekliyorum.

Şahsen hiç doğru bir şey değil bu. Babasının çiftlikleriymiş gibi davranıp istedikleri gibi at koşturuyorlar. Neye göre engellediniz? Nasıl aldınız bu kararı, niye aldınız? Kamuoyuna hiçbir duyuru yapılmadan çat diye bir şeyi yasaklamak neye çözüm, neye fayda? Yazık.

Siz de aşağıdaki bağlantıdan kontrol edip teyit edebilirsiniz:
VPN uygulamaları bayram ediyor!

Birincisi kendinizi kandırmayın ahlakımız hep bozuktu, sosyal medya bunu daha çok ortaya seriyor sadece. Sosyal medya dışında dönen olaylar bildiğimiz veya bilmediğimiz şeyler o kadar fazla ki. Sosyal medya platformları da kapanırsa bir olay olduğunda kimse ses çıkartamayacak duyuramayacak, Türkiye'de adalet sırf Twitter üzerinden dönüyor birine taciz olsun tecavüz olsun veya başka bir suç olsun. Devlete kalsa suç almayacak kişiler sesimizi duyurduğumuz için hak ettikleri cezaları alıyorlar maalesef o kadar gerideyiz.

Halkımız gerçekten sokaklara inmeden Twitter ile bu etkiyi yaşatabiliyor ve dediğiniz gibi bunlar kapanırsa işler çok kötü bir hâl alır.

Erişim engelini savunmak cahilliktir zaten kimse kusura bakmasın, cahile cahil demek suç değildir. Bugün Instagram kapandı, yarın Facebook kapanır sonra ki gün ise WhatsApp. Yani bunun bir sınırı yok bir bakmışız ailemizle bile sms yoluyla haberleşiyoruz.

Abart ama o kadar da değil.

Ben erişim engeline katılmıyorum zaten sadece küçük çocuklara önlem alınmasına katılıyorum dediğim gibi Bence çözüm erişim engeli değil dediğim gibi A sitesinde atana B sitesinede atar. Çözüm ya ebevynler kontrol edicek ya da ceza verilcek.

Mustafa sarıgül olayı mı?

Hiç zannetmiyorum zaten yayılacağı kadar yayıldı o olay bu arada bu ifşalarında yayınlanması bu kadar kolay olmamalı bence her önüne gelen ifşa paylaşıyor ama hiç sonunu düşünmüyorlar bir onlar akıllı ya zaten yakalanmayacaklarını düşünüyorlar özel hayatın gizliliği diye bir madde var bunu da eleştirecek arkadaşlara söyleyeyim o izlediğiniz ifşalar yasa dışı haberiniz olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı