gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #771 Erennnimo dedi: Ben Kaspersky VPN ile denedim üstelik 5 6 farklı ülke seçtim yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Hotspot Shield VPN kullanıyorum ben, sorunsuz.
Erennnimo dedi: Ben Kaspersky VPN ile denedim üstelik 5 6 farklı ülke seçtim yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Hotspot Shield VPN kullanıyorum ben, sorunsuz.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #772 Teknocuk dedi: @gevsek_uzman Zamanında YouTube farklı zamanlarda 2 yıl ve 2 ay kapatıldı. Umudunuzu çok yükseltmeyin. Genişletmek için tıkla... Youtube 2 yıl 2008-2010 arası kapandı. Şu anki Instagram’ın popüleritesinin ve vergi gelirinin yanından bile geçemiyordu. O mantıkla yine bu yıl da kapandı Youtube 3 güne açtılar tekrar.
Teknocuk dedi: @gevsek_uzman Zamanında YouTube farklı zamanlarda 2 yıl ve 2 ay kapatıldı. Umudunuzu çok yükseltmeyin. Genişletmek için tıkla... Youtube 2 yıl 2008-2010 arası kapandı. Şu anki Instagram’ın popüleritesinin ve vergi gelirinin yanından bile geçemiyordu. O mantıkla yine bu yıl da kapandı Youtube 3 güne açtılar tekrar.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #773 Teknocuk dedi: @gevsek_uzman Zamanında YouTube farklı zamanlarda 2 yıl ve 2 ay kapatıldı. Umudunuzu çok yükseltmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok bu devirde Instagram 2 yıl 2 ay falan kapanmaz şuan devletten de büyük para eksiliyor zaten tek bir kuruşun değerli olduğu bir zamandayiz. Erennnimo dedi: Ben Kaspersky VPN ile denedim üstelik 5 6 farklı ülke seçtim yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Gün geçtikçe vpn ve DNS kodlari sıkıntıya giriyor bazı kişilerde ise yaramıyor falan ama bu vpn yaş iş bence o yüzden kullanmıyorum ben.
Teknocuk dedi: @gevsek_uzman Zamanında YouTube farklı zamanlarda 2 yıl ve 2 ay kapatıldı. Umudunuzu çok yükseltmeyin. Genişletmek için tıkla... Yok bu devirde Instagram 2 yıl 2 ay falan kapanmaz şuan devletten de büyük para eksiliyor zaten tek bir kuruşun değerli olduğu bir zamandayiz. Erennnimo dedi: Ben Kaspersky VPN ile denedim üstelik 5 6 farklı ülke seçtim yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Gün geçtikçe vpn ve DNS kodlari sıkıntıya giriyor bazı kişilerde ise yaramıyor falan ama bu vpn yaş iş bence o yüzden kullanmıyorum ben.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #774 Gözümüz aydın beyler, an itibariyle Vpn olmadan girebiliyorum, yine büyük konuşmayım ama ben girebiliyorsam herkes girebiliyordur büyük ihtimal. Düzenleme: sanırım yanlış anlamışım, VPN kapattığımda girdi bir anda tekrar takıldı bir an.
Gözümüz aydın beyler, an itibariyle Vpn olmadan girebiliyorum, yine büyük konuşmayım ama ben girebiliyorsam herkes girebiliyordur büyük ihtimal. Düzenleme: sanırım yanlış anlamışım, VPN kapattığımda girdi bir anda tekrar takıldı bir an.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.995 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Ağustos 2024 #775 @gevsek_uzman Paypal'ı, Booking'i engellediler Instagram mi korkacaklar?
adanaliheidideros Attopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2024 #776 atogrimers dedi: Gözümüz aydın, an itibarıyla VPN olmadan girebiliyorum, yine büyük konuşmayım ama ben girebiliyorsam herkes girebiliyordur büyük ihtimal. Düzenleme: Sanırım yanlış anlamışım, VPN kapattığımda girdi bir anda tekrar takıldı bir an. Genişletmek için tıkla... Şu an VPN'siz girebiliyor musun hocam
atogrimers dedi: Gözümüz aydın, an itibarıyla VPN olmadan girebiliyorum, yine büyük konuşmayım ama ben girebiliyorsam herkes girebiliyordur büyük ihtimal. Düzenleme: Sanırım yanlış anlamışım, VPN kapattığımda girdi bir anda tekrar takıldı bir an. Genişletmek için tıkla... Şu an VPN'siz girebiliyor musun hocam
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #777 Teknocuk dedi: @gevsek_uzman Paypal'ı, Booking'i engellediler Instagram mi korkacaklar? Genişletmek için tıkla... Paypal ve Booking’i 57 milyon insan kullanıyor mu? Milyarlarca TL vergi geliri var mı?
Teknocuk dedi: @gevsek_uzman Paypal'ı, Booking'i engellediler Instagram mi korkacaklar? Genişletmek için tıkla... Paypal ve Booking’i 57 milyon insan kullanıyor mu? Milyarlarca TL vergi geliri var mı?
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Ağustos 2024 #778 2024 yılında hâlâ VPN muhabbeti dönüyor. Bu ülke gram ilerlemez. Fazla söze gerek yok. Aziz Nesin'in meşhur videosunu bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2024 yılında hâlâ VPN muhabbeti dönüyor. Bu ülke gram ilerlemez. Fazla söze gerek yok. Aziz Nesin'in meşhur videosunu bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.047 Çözümler 7 Yer Türkiye 5 Ağustos 2024 #779 İyi ki geldi boş beleş uygulamaydı zaten. Milletin IQ sü yükselir en azından. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2024 #780 ahmet_kıran dedi: İyi ki geldi boş beleş uygulamaydı zaten. Milletin IQ sü yükselir en azından. Genişletmek için tıkla... Aynen ya, herkes Reddit ve Twitch kullansın. Cemre Demirel izlesin. IQ artar. Sürprizbozan (!) Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
ahmet_kıran dedi: İyi ki geldi boş beleş uygulamaydı zaten. Milletin IQ sü yükselir en azından. Genişletmek için tıkla... Aynen ya, herkes Reddit ve Twitch kullansın. Cemre Demirel izlesin. IQ artar. Sürprizbozan (!)