@gevsek_uzman Zamanında YouTube farklı zamanlarda 2 yıl ve 2 ay kapatıldı. Umudunuzu çok yükseltmeyin.
Youtube 2 yıl 2008-2010 arası kapandı. Şu anki Instagram’ın popüleritesinin ve vergi gelirinin yanından bile geçemiyordu. O mantıkla yine bu yıl da kapandı Youtube 3 güne açtılar tekrar.

@gevsek_uzman Zamanında YouTube farklı zamanlarda 2 yıl ve 2 ay kapatıldı. Umudunuzu çok yükseltmeyin.
Yok bu devirde Instagram 2 yıl 2 ay falan kapanmaz şuan devletten de büyük para eksiliyor zaten tek bir kuruşun değerli olduğu bir zamandayiz.

Ben Kaspersky VPN ile denedim üstelik 5 6 farklı ülke seçtim yine de olmadı.
Gün geçtikçe vpn ve DNS kodlari sıkıntıya giriyor bazı kişilerde ise yaramıyor falan ama bu vpn yaş iş bence o yüzden kullanmıyorum ben.

Gözümüz aydın beyler, an itibariyle Vpn olmadan girebiliyorum, yine büyük konuşmayım ama ben girebiliyorsam herkes girebiliyordur büyük ihtimal.

Düzenleme: sanırım yanlış anlamışım, VPN kapattığımda girdi bir anda tekrar takıldı bir an.

2024 yılında hâlâ VPN muhabbeti dönüyor. Bu ülke gram ilerlemez. Fazla söze gerek yok. Aziz Nesin'in meşhur videosunu bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı