Instagram'a girilmiyor

FQuexs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Instagram'dan çıkış yaptı kendiliğinden giriş bilgilerimi giriyorum. Telefonuma kod gelmeli gelmiyor, başka şekilde girmeye calistigimda "selfie" atıyor uygulamadan.

Üstüne bir soğuk su için hocam, yüksek ihtimal hesabınız çalınmış veya kaybolmuş olabilir.

Abi sen de varya bir alemsin.

Daha önce bu tarz bir sorun yaşamıştım. Farklı bir Wi-Fi veya telefonun kendi internetine bağlanmayı dene benim öyle çözülmüştü.

😀

Daha önce bu tarz bir sorun yaşamıştım. Farklı bir Wi-Fi veya telefonun kendi internetine bağlanmayı dene benim öyle çözülmüştü.

Yok hocam denedim olmadı.

Üstüne bir soğuk su için hocam, yüksek ihtimal hesabınız çalınmış veya kaybolmuş olabilir.

Abi sen de var ya bir alemsin.

Abi sen de var ya bir alemsin.

Hocam butun koruma türleri var şifre cok karmaşık nasıl çalınabilir bu durumu daha önce yaşamıştım çok dikkat ediyordum görmediğim postlara beğeni atmış görünüyordum şifreyi falan kurcalayinca gitmişti sürekli kod geliyordu ama sanmıyorum.

Hocam instagram hesabının adı neydi ,bir bakayım belki korece yazıları olan bir hesaba dönüşmüştür çünkü, biliyorsun daha önceden ün kazanmış YouTuber'ların kanalları çalındı ve bu çalanlar yurtdışı insanları oldukları ve bir şekilde hissetirmeden çalabildildiler, sana da olmuş olabilir belki bu ilk teorim. Ikincisi, belki biri siz uyurken uzaktan telefonunuza erişip bu sayede Instagram hesabınızı çalmış olabilir daha sonrasında ise hesaba giriş icin telefonunuza atılan sms'leri de silmiş olmalı , böyle şeyler mümkün artık TC no bulmak bile aşırı basit hale geldi malesef.
😀

Yok hocam denedim olmadı.

Hocam butun koruma türleri var şifre cok karmaşık nasıl çalınabilir bu durumu daha önce yaşamıştım çok dikkat ediyordum görmediğim postlara beğeni atmış görünüyordum şifreyi falan kurcalayinca gitmişti sürekli kod geliyordu ama sanmıyorum.

Hocam Instagram hesabının adı neydi, bir bakayım belki korece yazıları olan bir hesaba dönüşmüştür çünkü, biliyorsun daha önceden ün kazanmış YouTuber'ların kanalları çalındı ve bu çalanlar yurt dışı insanları oldukları ve bir şekilde hissetirmeden çalabildildiler, sana da olmuş olabilir belki bu ilk teorim. Ikincisi, belki biri siz uyurken uzaktan telefonunuza erişip bu sayede Instagram hesabınızı çalmış olabilir daha sonrasında ise hesaba giriş icin telefonunuza atılan SMS'leri de silmiş olmalı, böyle şeyler mümkün artık T.C. no bulmak bile aşırı basit hale geldi maalesef.

Hocam hesabı kontrol ettim normal halinde duruyor 2. teoride olmuş olabilir ama 1 aydır sürekli SMS geliyor 6 haneli kod olarak bugün Instagram'ı kullanırken böyle bir şey pek olamaz bence ayrıca telefonuma erişseler o kadar kripto uygulaması falan varken Instagram'ı kim ne yapsın.

Hocam hesabı kontrol ettim normal halinde duruyor 2. teoride olmuş olabilir ama 1 aydır sürekli SMS geliyor 6 haneli kod olarak bugün Instagram'ı kullanırken böyle bir şey pek olamaz bence ayrıca telefonuma erişseler o kadar kripto uygulaması falan varken Instagram'ı kim ne yapsın.
Yani belkide özel hayatınla alakalı bir durumdur seninle bir sıkıntısı veya seninle alakalı takıntılı bir durum yaşamış biri yapmıştır, net olarak çalınmış ,söylediğin haneli sms kodları hakkında çıkarttığım varsayıma göre, ve de bilgileri istediğiniz kadar güvenli tutun, sanal çoğunluğun asıl dünyası haline geldi, neredeyse tüm bilgiler orads yatıyor ve bunlara erişmek Türkiye'de çok kolaylaşmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı