Instagram'a girince uygulamadan atıyor

ejdER4477

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EDİSYON: Windows 10 PRO
İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
RAM: 8,00 GB
SİSTEM TÜRÜ: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
EKRAN KARTI: Intel HD Graphics 4400
Arkadaşlar selamlar. Instagram'a kendi hesabımı girince. Uygulamadan atıyor fakat, başka bir hesapla girince problem olmuyor. Bunun sebebi nedir, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda aynısını yaşıyorum, uygulamayı açmayı denedim, arda arkaya beni sürekli attı, uygulamayı silip tekrar yükledim, hesabıma giriş yapmayı denedim, şifrem %100 düzgün olmasına rağmen hata veriyor, yanlış diyor, başka hesaplarımı denedim, yine aynılarını söylüyor, sıfırlaya basıyorum kod geliyor, bir hata oluştu deyip gidiyor, tarayıcıdan açılıyor ama mobilden açılmıyor, bu sorunla karşılaşan çok insan gördüm, uzun süreli hala çözememiş olanlar var, bir çözüm yolu bilen var mı?

Şu anda aynısını yaşıyorum, uygulamayı açmayı denedim, arda arkaya beni sürekli attı, uygulamayı silip tekrar yükledim, hesabıma giriş yapmayı denedim, şifrem %100 düzgün olmasına rağmen hata veriyor, yanlış diyor, başka hesaplarımı denedim, yine aynılarını söylüyor, sıfırlaya basıyorum kod geliyor, bir hata oluştu deyip gidiyor, tarayıcıdan açılıyor ama mobilden açılmıyor, bu sorunla karşılaşan çok insan gördüm, uzun süreli hala çözememiş olanlar var, bir çözüm yolu bilen var mı?
Hocam Reddit çöktü diyorlar. Instagramı bilemiyorum ama onda da sıkıntı olabilir. Bende geçen gün dm kutumu yenilerken ağ hatası veriyordu bir saate düzeldi.

Bende de oldu, sorunu çözdün mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı