Instagram'a WARP VPN ile giriş yapılamıyor

Superonline Trolü ali, bir vpn kurmayı öğrendin network mühendisi mi oldun?

Dostum, Superonline Bölge bazlı OLT/FPP+DPI kısıtlaması çok yapıyor. Bazı "şanslı" arkadaşlara ise, SSG oturumunda yani Santral SSG cihazında FPT durumu oluyor. Yani, DNS ve VPN , EPM moda giriyor ve çalışıyor. Genel olarak baktığımızda ise çalışmıyor.

Sende o şanslı arkadaşlardan birisin. Burda kimseye VPN çalışıyor demeye kalkma. Teknik bilgin yok, birşey bildiğin yok.

Ha ayrıca, bana da sakın cevap vermeye kalkma, burda çoğu kişiyi rezil ettim, senide ederim. İşin teknik kısmına girersem yerin dibine sokarım seni.

Benim kaynaklarım sağlamdır. Söylediklerim işin yüzde 0,1'i.
 
Ağzın bal yesin kardeşim. Herif bana lan diyor, yalancı diyor, trol diyor. Yahu çalışmıyor işte, neden yalan söyleyeyim?
 
Ağzın bal yesin kardeşim. Herif bana lan diyor, yalancı diyor, trol diyor. Yahu çalışmıyor işte, neden yalan söyleyeyim?
Teknik bilgi bilmezler birşey bilmezler çünkü. Vpn kurmayı öğrenmiş kendini network mühendisi sanıyorlar. İşin işinde bir çok durum var, Sinir oluyorum böyle tiplere
 

Hocam bunu okuyana kadar şanslı kesimden olduğumu bilmiyordum. Yıllardır hem telefonda Turkcell mobil veriden hem bilgisayarda Superbox üzerinden sorunsuz WARP kullanıyordum ta ki bugüne kadar. Şu son 2-3 saattir WARP çalışmamaya başladı. Yani bunlar benim olduğum bölgeyi yeni mi engellemişler?

Düzeltme: Tam başka bir VPN indirmeden önce bir kez daha deneyeyim dedim WARP çalışmaya başladı. Hala şanslı kesimdeyim galiba
 
Çok dillendirme bu durumları. SSG oturumunda IP lps ile bütün iletişimi keserler! işin latifesi tabi..

Bu sorun nasıl bir sorun aslında biliyor musun?

Telecom tarafında (türk telekom) OLT'lerde Huawei ve Nokia tanımlaması 100mbit için farklıdır,

Huawei'de olanlar 125mbit, Nokia OLT'ye bağlı olanlar 112mbitte kalır Bu aslında bir nevi "sorundur"

İşte, Superonline durumu da böyle bir nevi..

Santral SSG cihazında oturumundaki VPM bağlantısına bağlı olanların IP rtp'ye düşüyor (fpt) (bölge bazlı) böylece Sıkıntısız kullanıyor.. Bazı kesim şanslı, bazı kesim şanssız..

siz şanslı kesimdesiniz.
 
Size cevap verdim fakat yönetim mesajımı silmiş.
1) teknik bilgi biliyorsunuz diye bir halt olmuyorsunuz. Ben herkeste çalışır diye bir iddiada bulunmadım bende çalışıyor dedim hala diyorum
2) size cevap vermeye korkacak değilim. Teknik bilgi yazsanız ne olacak? Dünya kahramanı mi olacaksınız? Kendinizi bu kadar da bir şey sanmayın.
3) Arkadas video sahte dedi bende videonun sahte olmadığını söyledim ki sizin söyledikleriniz de bu durumu doğruluyor. Şanlı kesimdeki öyleyim böyleyim wonuc olarak video doğru mu? Doğru.
Bu aşırı egonuz ile size mutluluklar dilerim. Allah çevrenizdekilere sabır versin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…