Instagram'a WARP VPN ile giriş yapılamıyor

Neredesin gel göstereyim video sahte mi değil mi? Ya da ara WhatsApp ile gözünün önünde göstereyim. Sahte ise ben istediğin tutarı istediğin derneğe bağışlayacağım. Değil ise sen 5 bin TL'yi sen Lösev'e yatıracaksın. Kabul mü? Hala iftira atmaya devam edip bir de vakit kaybısın diye üste çıkmaya çalışıyorsun. Allah senin gibileri ıslah etsin. Sözüm de hala geçerli. Ankara'da yaşıyorum burada isen gel gözünün önünde gireyim değil isen ara whatsapptan canlı göstereyim. Discorddan ara ya da göstereyim. Bak ucunu açık bırakıyorum sahte ise senin istediğin yere istediğin tutarı yatıracağım. Değil ise sen sadece 5 Bin TL Lösev'e yatıracaksın. Bo şansa ihtiyacım var. Sizin gibi iğrenç insanların karşıma çıkmaması için bu şans gerekiyor. Hala insanlara iftira atıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Allah ıslah etsin sizi ne diyeyim başka. Sonda da tekrar belirtiyorum iddiam geçerli. Varsa buradan başka arkadaşlar onlar da şahit olarak gelsin. Ankara'da istedikleri yerde buluşalım göstereyim.
Superonline Trolü ali, bir vpn kurmayı öğrendin network mühendisi mi oldun?

Dostum, Superonline Bölge bazlı OLT/FPP+DPI kısıtlaması çok yapıyor. Bazı "şanslı" arkadaşlara ise, SSG oturumunda yani Santral SSG cihazında FPT durumu oluyor. Yani, DNS ve VPN , EPM moda giriyor ve çalışıyor. Genel olarak baktığımızda ise çalışmıyor.

Sende o şanslı arkadaşlardan birisin. Burda kimseye VPN çalışıyor demeye kalkma. Teknik bilgin yok, birşey bildiğin yok.

Ha ayrıca, bana da sakın cevap vermeye kalkma, burda çoğu kişiyi rezil ettim, senide ederim. İşin teknik kısmına girersem yerin dibine sokarım seni.

Benim kaynaklarım sağlamdır. Söylediklerim işin yüzde 0,1'i.

Dostum, Superonline Bölge bazlı OLT/FPP+DPI kısıtlaması çok yapıyor. Bazı "şanslı" arkadaşlara ise, SSG oturumunda yani Santral SSG cihazında FPT durumu oluyor. Yani, DNS ve VPN , EPM moda giriyor ve çalışıyor. Genel olarak baktığımızda ise çalışmıyor.

Sende o şanslı arkadaşlardan birisin. Burda kimseye VPN çalışıyor demeye kalkma. Teknik bilgin yok, birşey bildiğin yok.

Ha ayrıca, bana da sakın cevap vermeye kalkma, burda çoğu kişiyi rezil ettim, senide ederim. İşin teknik kısmına girersem yerin dibine sokarım seni.

Ağzın bal yesin kardeşim. Herif bana lan diyor, yalancı diyor, trol diyor. Yahu çalışmıyor işte, neden yalan söyleyeyim?

Superonline Trolü Ali, bir VPN kurmayı öğrendin network mühendisi mi oldun?

Dostum, Superonline Bölge bazlı OLT/FPP+DPI kısıtlaması çok yapıyor. Bazı "şanslı" arkadaşlara ise, SSG oturumunda yani Santral SSG cihazında FPT durumu oluyor. Yani, DNS ve VPN, EPM moda giriyor ve çalışıyor. Genel olarak baktığımızda ise çalışmıyor.

Sende o şanslı arkadaşlardan birisin. Burada kimseye VPN çalışıyor demeye kalkma. Teknik bilgin yok, bir şey bildiğin yok.

Ha ayrıca, bana da sakın cevap vermeye kalkma, burada çoğu kişiyi rezil ettim, seni de ederim. İşin teknik kısmına girersem yerin dibine sokarım seni.

Benim kaynaklarım sağlamdır. Söylediklerim işin yüzde 0, 1'i.

Hocam bunu okuyana kadar şanslı kesimden olduğumu bilmiyordum. Yıllardır hem telefonda Turkcell mobil veriden hem bilgisayarda Superbox üzerinden sorunsuz WARP kullanıyordum ta ki bugüne kadar. Şu son 2-3 saattir WARP çalışmamaya başladı. Yani bunlar benim olduğum bölgeyi yeni mi engellemişler?

Düzeltme: Tam başka bir VPN indirmeden önce bir kez daha deneyeyim dedim WARP çalışmaya başladı. Hala şanslı kesimdeyim galiba 😁

Hocam bunu okuyana kadar şanslı kesimden olduğumu bilmiyordum. Yıllardır hem telefonda Turkcell mobil veriden hem bilgisayarda Superbox üzerinden sorunsuz WARP kullanıyordum ta ki bugüne kadar. Şu son 2-3 saattir WARP çalışmamaya başladı. Yani bunlar benim olduğum bölgeyi yeni mi engellemişler?

Düzeltme: Tam başka bir VPN indirmeden önce bir kez daha deneyeyim dedim WARP çalışmaya başladı. Hala şanslı kesimdeyim galiba 😁
Çok dillendirme bu durumları. SSG oturumunda IP lps ile bütün iletişimi keserler! :D işin latifesi tabi..

Bu sorun nasıl bir sorun aslında biliyor musun?

Telecom tarafında (türk telekom) OLT'lerde Huawei ve Nokia tanımlaması 100mbit için farklıdır,

Huawei'de olanlar 125mbit, Nokia OLT'ye bağlı olanlar 112mbitte kalır Bu aslında bir nevi "sorundur"

İşte, Superonline durumu da böyle bir nevi..

Santral SSG cihazında oturumundaki VPM bağlantısına bağlı olanların IP rtp'ye düşüyor (fpt) (bölge bazlı) böylece Sıkıntısız kullanıyor.. Bazı kesim şanslı, bazı kesim şanssız..

siz şanslı kesimdesiniz.

Size cevap verdim fakat yönetim mesajımı silmiş.
1) teknik bilgi biliyorsunuz diye bir halt olmuyorsunuz. Ben herkeste çalışır diye bir iddiada bulunmadım bende çalışıyor dedim hala diyorum
2) size cevap vermeye korkacak değilim. Teknik bilgi yazsanız ne olacak? Dünya kahramanı mi olacaksınız? Kendinizi bu kadar da bir şey sanmayın.
3) Arkadas video sahte dedi bende videonun sahte olmadığını söyledim ki sizin söyledikleriniz de bu durumu doğruluyor. Şanlı kesimdeki öyleyim böyleyim wonuc olarak video doğru mu? Doğru.
Bu aşırı egonuz ile size mutluluklar dilerim. Allah çevrenizdekilere sabır versin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı