adguard vpn kullanabilirsinizErişim engeli gelen Instagram VPN ile hesabıma giriş yapamıyorum. Ama başka hesaba girmeye çalıştığım zaman ona giriş yapabiliyorum. Ayrıca WARP VPN kullanıyorum.
Adamın sorusunu bile okumadanız değil mi? SAdece kendi hesabıma giremiyorum demiş. Ayrıca Turkcell kullanıyorum ve WARP'ta en ufak problem yaşamadım.Turkcell ve Vodafone veri hatlarıyla bağlantı kurulamıyor, ancak Telekom veri hattı sorunsuz bağlanıyor.
Proton VPN'i kullanın. Ücretsiz ve güvenlidir.
Üyelik gerekmez.
* Konuk olarak ilerleyin.
* Tarifeye "şimdi değil" deyin.
* Bağlan'a tıklayın.
Hollanda üzerinden bağlanacak ve oldukça hızlı çalışacaktır.
WARP uygulaması ile Turkcell ve Vodafone veri hattından bağlantı kurulmuyor. Bunu Recep Baltaş da paylaştı. Yanlış bilgi vermeyin!Adamın sorusunu bile okumadanız değil mi? SAdece kendi hesabıma giremiyorum demiş. Ayrıca Turkcell kullanıyorum ve WARP'ta en ufak problem yaşamadım.
vodafone kullanıyorum bu arada doğruWARP uygulaması ile Turkcell ve Vodafone veri hattından bağlantı kurulmuyor. Bunu Recep Baltaş da paylaştı. Yanlış bilgi vermeyin!
WARP uygulaması sadece Telekom'un veri hattı ile bağlantı kuruyor. Turkcell ve Vodafone ile bağlanmaz.Dediğiniz VPN'leri denerim ama sorun VPN ile olduğunu sanmıyorum
vodafone kullanıyorum bu arada doğru
Turkcell ve Vodafone veri hatlarıyla bağlantı kurulamıyor, ancak Telekom veri hattı sorunsuz bağlanıyor.
Proton VPN'i kullanın. Ücretsiz ve güvenlidir.
Üyelik gerekmez.
* Konuk olarak ilerleyin.
* Tarifeye "şimdi değil" deyin.
* Bağlan'a tıklayın.
Hollanda üzerinden bağlanacak ve oldukça hızlı çalışacaktır.
Android için mi?Proton VPN linki rica etsem atar mısın bulamadım
Android için mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.