Instagram'da açmak için sayfa önerisi

Her malın bir alıcısı vardır Genel olarak mizah ve komedi sayfaları tutuyor. Ama girişimcilik tavsiyesi veren, oyun videosu paylaşan veya röportaj videoları paylaşan sayfalarında takipçisi var. Yapacağınız paylaşıma göre sayfa tutuyor yani.

Hocam mizah sayfaları çoğaldı da yine de şansım var mı? Reklam vererek falan hızlıca büyür müyüm?
Reklam verecek bütçeniz var ise zaten her türlü sayfa büyür. Sadece önemli olan aktif olarak sürekli paylaşım yapmak. Ben şahsen aktif paylaşım yapmayan sayfanın takibinden çıkıyorum. Ama mizah sayfası açmak biraz da özgün içerik ister o yüzden size kalmış.

Aman girişimcilik sayfalarından hiç bahsetmeyin bile. Adam apartmanda oturuyor, sizde böyle zengin olabilirsiniz diyor.

Instagram konularının yarısı sizin konularınız

Niş sayfa açabilirsiniz.

Gördükçe ilgilenmiyorum diye işaretliyorum yine çıkarıyor önüme Kurtuluşu yok maalesef.

Bir de Amerika'da ben modern köle olmak istemiyorum deyip sonra Uber olan biri daha var.

Hocam şu an ki araba sayfamın 11,7 bin takipçisi var ve yurtdışı Türkiye fiyatlarını karşılaştırıyorum. Takipçilerin bir kısmı çekilişten geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…