- Makaleler
- 1
Şu an bir araba sayfam var. Başka bir sayfa daha açmayı düşünüyorum. Sizce hangi sayfalar tutuyor?
Hocam mizah sayfaları çoğaldı da yine de şansım var mı? Reklam vererek falan hızlıca büyür müyüm?Her malın bir alıcısı vardırGenel olarak mizah ve komedi sayfaları tutuyor. Ama girişimcilik tavsiyesi veren sayfalarında takipçisi var. Yapacağınız paylaşıma göre sayfa tutuyor yani.
Reklam verecek bütçeniz var ise zaten her türlü sayfa büyür. Sadece önemli olan aktif olarak sürekli paylaşım yapmak. Ben şahsen aktif paylaşım yapmayan sayfanın takibinden çıkıyorum. Ama mizah sayfası açmak biraz da özgün içerik ister o yüzden size kalmış.Hocam mizah sayfaları çoğaldı da yine de şansım var mı? Reklam vererek falan hızlıca büyür müyüm?
Her malın bir alıcısı vardırGenel olarak mizah ve komedi sayfaları tutuyor. Ama girişimcilik tavsiyesi veren, oyun videosu paylaşan veya röportaj videoları paylaşan sayfalarında takipçisi var. Yapacağınız paylaşıma göre sayfa tutuyor yani.
Gördükçe ilgilenmiyorum diye işaretliyorum yine çıkarıyor önümeAman girişimcilik sayfalarından hiç bahsetmeyin bile. Adam apartmanda oturuyor, sizde böyle zengin olabilirsiniz diyor.![]()
Gördükçe ilgilenmiyorum diye işaretliyorum yine çıkarıyor önümeKurtuluşu yok maalesef.
Hocam şu an ki araba sayfamın 11,7 bin takipçisi var ve yurtdışı Türkiye fiyatlarını karşılaştırıyorum. Takipçilerin bir kısmı çekilişten geldi.Reklam verecek bütçeniz var ise zaten her türlü sayfa büyür. Sadece önemli olan aktif olarak sürekli paylaşım yapmak. Ben şahsen aktif paylaşım yapmayan sayfanın takibinden çıkıyorum. Ama mizah sayfası açmak biraz da özgün içerik ister o yüzden size kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.