Instagram’da ayı diyen kadın nasıl şikayet edilebilir?

Resimde görüldüğü üzere feminist olduğunu tahmin ettiğim kendini beğenmiş bir abla var. Bu yazdıkları bana hakaret sayılıyor mu? Ben de kendisine durumu küfürsüz hakaretsiz ama sert şekilde izah ettim sonunda kendi yazdıklarını o dediklerin sensin (dediği kelimeler ve sensin yazdım buraya yazsam uzun olur). Benim bu kadını şikâyet etme hakkım var mı? Kadının ismini ve profil fotosunu gizledim.
Hocam galiba kilolusunuz gururunuzu kırmışlar neden böyle dediler ?
 
Hocam galiba kilolusunuz gururunuzu kırmışlar neden böyle dediler?

Yok hocam kilolu değilim ama boş yapıp bana hakaret edemez. Olayın başlangıcı bu, sanırım ablanın psikolojik sorunları var.

Olayı sen başlatmışsın. O sana ne dedi de ona "100 kalori yakıyorsun" dedin?
Hocam buyrun onun ilk yorumu ve benim ilk yorumum resimde.

Hocam meraktan soruyorum kedi veya civciv dese şikayet eder miydiniz?
Hocam dediğim şey ayıp, küfürlü, hakaret içeren, aşağılayıcı veya tarzı bir şey değil. Neden böyle saçma bir yanıt verdi? Ben kabul etmiyorum öyle şeyler demesini. Sabah Dm'den yazıp neden böyle şeyler yazdığını soracağım.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    583,3 KB · Görüntüleme: 15
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    583,3 KB · Görüntüleme: 23
Yok hocam kilolu değilim ama boş yapıp bana hakaret edemez. Olayın başlangıcı bu, sanırım ablanın psikolojik sorunları var.

Hocam buyurun onun ilk yorumu ve benim ilk yorumum resimde.

Hocam dediğim şey ayıp, küfürlü, hakaret içeren, aşağılayıcı veya tarzı bir şey değil. Neden böyle saçma bir yanıt verdi? Ben kabul etmiyorum öyle şeyler demesini. Sabah DM'den yazıp neden böyle şeyler yazdığını soracağım.

Sayfanın ismini de sansurleseydiniz bari.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı