Instagram'da ceket satan yer gerçek mi?

Şeffaf kargo he kolpa sıkmayı da iyi biliyorlar :D Şunu eklemek isterim. Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz babanız sizi umrusamıyor diye çöp olamaz 600 TL. Babanızla bir daha konuşun. Gerekirse bir daha. Ayrıca babanızın iş yerine nasıl gönderebiliyorlar?

TARAFTARİUM STORE böyle bir siteye yönlendirme yapmışlar. Babamda formu doldurmuş. 1-2 saat önce de bildirim geldi kargonuz yolda kargo takip ID'si verilmiş ve suratkargo.com diye bir yer. Babam adrese iş yerime gönderin deyip iş yerini yazmış.

TARAFTARİUM STORE böyle bir siteye yönlendirme yapmışlar. Babamda formu doldurmuş. 1-2 saat önce de bildirim geldi kargonuz yolda kargo takip ID'si verilmiş ve suratkargo.com diye bir yer. Babam adrese iş yerime gönderin deyip iş yerini yazmış.

Hocam babanız dolandırılıyor ve farkında neden alıyor ki.

Ürünü alırsanız ders olsun hocam Instagram gibi yerlerden bir şey almayın.

Instagram'da dolandırıcı çok yok. Çok kez alışveriş ettim Ig'den. Arkadaşın attığı SS Facebook'a ait. Facebook'ta 45-60 yaş aralığında kullanıcı dolu olduğu için dolandırıcıların doluşma yeri orası oluyor.”Aa çocuğuma/torunuma bundan alayım fiyatı da uygunmuş çok hoşuna gider" diyerekten başlıyor zaten her şey.

Bilmiyorum hocam. Her şeye kanan biri.

Hocam açıklama yapmışsınız babanız nasıl inanabiliyor pek anlayamadım.

Instagram'da dolandırıcı çok yok. Çok kez alışveriş ettim ıg'den. Arkadaşın attığı SS Facebook'a ait. Facebook'ta 45-60 yaş aralığında kullanıcı dolu olduğu için dolandırıcıların doluşma yeri orası oluyor.”aa çocuğuma/torunuma bundan alayım fiyatı da uygunmuş çok hoşuna gider" diyerekten başlıyor zaten her şey.

Instagram'dan bende alışveriş yaptım çok sadece 1 kere küçük beden gönderdiler o kadar alınan mağaza önemli daha doğrusu.

Hocam anladım her şeyi bir iş var bu işte o kesin de nasıl dolandırıyorlar bu sistemle ben anlayamadım. Şeffaf kargo diyorlar kargo bizden diyorlar.
Hocam anlatıyorum ya sabahtan beri :D Ürünü almayan,kapıyı açmayan kurtuluyor bu iletten.Sıkıyorsa o kapıyı açta yok sağolun diyip ürünü alma.Bi nevi zorla o para çıkıyor senden.

Babanız ile düzgün bi' iletişim ile bence çözülür bu iş. Kaç yaşına basmış adam dolandırıcı olup olmadığına mı kafası basmayacak, anlamayacak?

Hocam bu site ne. Patladım gerçekten, bu yaşlılar ne kadar saf da anlamıyorlar dolandırıcı olduklarını. Sitenin haline bak ben dolandırıcıyım diye bağırıyor resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı