Instagram'da dondurduğum hesabım açılır mı?

njrburak

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Geçen sene yani 2021 tarihinde priv hesabımı kapatmıştım yani dondurmuştum. Bugün açayım dedim ve açmaya çalıştığımda ise kaybettiğim bir mail vardı ve şifreyi de hatırlamıyorum o yüzden giriş yapamadım. Ardından eskiden giriş yaptığım için önerilenlere çıktı ancak cihaz tanınamıyor.
Geçmişte giriş yaptığın bir cihaz kullan ve tekrar dene diye bir hata aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220718_013756.jpg
    Screenshot_20220718_013756.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Geçen sene yani 2021 tarihinde priv hesabımı kapatmıştım yani dondurmuştum. Bugün açayım dedim ve açmaya çalıştığımda ise kaybettiğim bir mail vardı ve şifreyi de hatırlamıyorum o yüzden giriş yapamadım. Ardından eskiden giriş yaptığım için önerilenlere çıktı ancak cihaz tanınamıyor.

Instagram yetkililerine mail atarak sorunu anlat bir kere futbol sayfam çalınmıştı o şekilde geri almıştım hesabı fakat küçüklük fotoğraflarımın olduğu bir hesabı kapatamadım artık Instagram yetkililerinin keyfine kalmış bir şey hesabının geri açılıp açılmaması.

Eğer hesabı kapattığınızda da bu cihazı kullanıyorduysanız İnstagram'a mail atmanızı öneririm. Ama eski cihazınızdayken dondurduysanız o cihazdan bir deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı