Instagram'da engellendiğimi nasıl anlarım?

Çok sevdiğim birisi dün beni engellemiş sanırım, ismini yazıyorum profili çıkmıyor ama yan hesapla bakınca hesabını görebiliyorum. Kendisine sordum engel atmadım iyi misin falan dedi. Ama inanmadım. Bu kişi beni engellemiş mi?

Atmıştır o zaman ya da birisi senden onu engellemiştir.

İsmini yazdığınızda profili çıkmıyorsa yanlışlıkla siz de engellemiş olabilirsiniz. O sizi engellerse profili gözükmeye devam ediyor mu bilmiyorum ama siz engellediğinizde profili gözükmüyor.

Israrla söylüyor işim gücüm yok seni neden engelleyeyim diyor, iyi misin diyor, yani beni engelleyeceğini ben de hiç düşünmüyordum. Durduk yere engellemiş anlayamadım.

Israrla söylüyor işim gücüm yok seni neden engelleyeyim diyor, iyi misin diyor, yani beni engelleyeceğini ben de hiç düşünmüyordum. Durduk yere engellemiş anlayamadım.

Bazen insanları anlayamıyorum hocam. Boş verin, kendi kaybeder. Fazla değer vermeyin kimseye sonra üzülen siz oluyorsunuz. Ama yanlışlıklada yapmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…