Instagram'da engellendiğimi nasıl anlarım?

Seni engellemiş birinden arkadaş olmaz bence. Bazı insanlara hak ettiklerinden fazla değer gösterince ortaya çıkan bir durum bu. Çıkar hayatından gitsin senin verdiğin değeri başkasından göremeyince hatasını anlar zaten.

Güncelleme: dün engelli listesini açtırdım ve en başta ben gözüküyordum, söyledim niye engel attın falan dedim "Ben atmadım engel" dedi. Başkası da atamaz telefonun şifresini tek o biliyor. Ya yanlışlıkla attı farkına varmadı ya da bilerek. Ayrıca WhatsApp profilime de girmesini istedim mesaj geçmişimi komple silmiş.

Güncelleme: Dün engelli listesini açtırdım ve en başta ben gözüküyordum, söyledim niye engel attın falan dedim "ben atmadım engel" dedi. Başkası da atamaz telefonun şifresini tek o biliyor. Ya yanlışlıkla attı farkına varmadı ya da bilerek. Ayrıca WhatsApp profilime de girmesini istedim mesaj geçmişimi komple silmiş.

Hocam arkadaşınızı darlayacak veya zorunda gidecek bir şey falan mı söylediniz belki yanında bir şey falan demişsinizdir istemeden kırılmıştır veya alınmıştır.

Güncelleme: dün engelli listesini açtırdım ve en başta ben gözüküyordum, söyledim niye engel attın falan dedim "Ben atmadım engel" dedi. Başkası da atamaz telefonun şifresini tek o biliyor. Ya yanlışlıkla attı farkına varmadı ya da bilerek. Ayrıca WhatsApp profilime de girmesini istedim mesaj geçmişimi komple silmiş.
Uğraşmayın bence kendinizi üzersiniz sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı